Felismeritek ezeket a magyar városokat egy-egy részlet alapján? Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Három remek műveltségi teszt, amit kötelező kipróbálni. Tudjátok, hogy kinek a nevét viselik vagy melyik előadóhoz tartoznak az alábbi albumborítók?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Innen nem sokszor látjuk őket, mégis felismerjük egy-egy jellegzetes tér vagy épület alapján.  Tovább »

Otthon vagytok a zene világában? Melyik előadóhoz tartoznak az alábbi albumborítók? Kitaláljátok?  Tovább »

hirdetés

A következő kvízzel tesztelhetitek, hogy hogyan álltok az idegen szavak ismeretével. Tudjátok, hogy melyik mit jelent? Használjátok is őket? Lássuk!  Tovább »

Már egy ideje kiadták a magyar helyesírás szabályainak 12. kiadása - benne jó néhány új szabállyal.  Tovább »

Mennyire ismeritek az állatokat? Ha megláttok egy fiatal kecskét, tudjátok a hivatalos népi megnevezését? Teszteljétek magatokat a következő kvízzel.  Tovább »

Most a megszokottaktól eltérően nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy tudjátok-e melyik a helyes írásmód, hanem azt, melyik a helytelen. Így is menne?  Tovább »

Lássuk, hogy teljesítenétek a nyolcadikasok kompetenciafelmérésén. Ezeket a feladatok az idei kérdések közül válogattuk nektek.  Tovább »

Szuper biológiai kvízzel tesztelhetitek az állatokkal kapcsolatos ismereteiteket. Lássuk, hányat találtok el.  Tovább »

A nyelv állandó változásban van, ezáltal a szavaink is. Vajon ti felismeritek az alábbi régi szavak eredeti jelentését?  Tovább »

Ti is sokszor kezdtétek mesékkel a szombatot? Akkor ezekre a klasszikus magyar rajzfilmekre biztosan emlékeztek. Lássuk, milyen a memóriátok.  Tovább »

Jól megy a föci? Akkor teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel. Vajon minden ország fővárosát ismeritek?  Tovább »

Lássuk, le tudjátok-e írni a következő tíz szót helyesen. Nektek mindegyik hibátlan lesz? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Teszteljétek le, hogy ti mennyire ismeritek a különböző országokban beszélt nyelveket.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X