Ha szeretitek tesztelni a szókincseteket, akkor ez a kvíz nektek való. Lássuk, ismeritek-e a következő tájszavakat.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók matekból. Profi fejszámolók vagytok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. Kifognak rajtatok ezek a kérdések? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A következő kvízekben tesztelhetitek, hogy mennyire vagytok otthon a mese világában.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A magyar népmese napját a Magyar Olvasástársaság kezdeményezésére 2005 óta ünnepeljük Benedek Elek születésnapján, szeptember 30-án.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben, ha versekről kérdezünk titeket. Tudjátok, kitől idézünk? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire megy jól a matek. Könnyen megoldjátok az alapműveleteket? Ebből a tesztből kiderül.  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek a híres festményeket. Kitaláljátok, mi a címe a következő tíz híres alkotásnak? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Most kiderül, mire emlékeztek abból, amit magyarórán hallottatok. Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire emlékeztek a kötelező olvasmányokra. Tudjátok, hogy Az ember tragédiájában milyen szín nem szerepel?  Tovább »

Felismeritek ezeket a magyar városokat egy-egy részlet alapján? Most tesztelhetitek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Három remek műveltségi teszt, amit kötelező kipróbálni. Tudjátok, hogy kinek a nevét viselik vagy melyik előadóhoz tartoznak az alábbi albumborítók?  Tovább »

Innen nem sokszor látjuk őket, mégis felismerjük egy-egy jellegzetes tér vagy épület alapján.  Tovább »

Otthon vagytok a zene világában? Melyik előadóhoz tartoznak az alábbi albumborítók? Kitaláljátok?  Tovább »

A következő kvízzel tesztelhetitek, hogy hogyan álltok az idegen szavak ismeretével. Tudjátok, hogy melyik mit jelent? Használjátok is őket? Lássuk!  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X