Szeretnétek kipróbálni, hány pontot szereznétek egy IQ-teszten? Ha tudtok angolul, ezt érdemes kipróbálni.  Tovább »

Ha ezek között a szavak között sincs olyan, ami miatt elbizonytalanodnátok, akkor biztosan kiváló a helyesírásotok. Teszteljétek magatokat!  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tudjátok, hogyan írjuk helyesen a következő szavakat? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, kitaláljátok-e, hogy melyik országra gondoltunk, ha csak a szomszádos államok nevét mondjuk meg. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ti tudjátok, mit jelentenek ezek a szavak vagy elismeritek ezeket a híres regényeket az első mondatuk alapján?  Tovább »

Tíz régi magyar szóval találkozhattok ebben a kvízben, amelyeket a Régi magyar szavak magyarázó adatbázisából válogattunk nektek.  Tovább »

Lássuk, ti el tudjátok-e dönteni, hogy a következő szavakból a j vagy a ly hiányzik. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel. Hibátlan lesz?  Tovább »

Különböző témákat érintve állítottuk össze nektek ezt a kvízt.  Tovább »

Tíz kulturális témájú kérdéssel tehetitek próbára tudásotokat. Ki alapította az első óvodát? És a Karinthy Színházat?  Tovább »

Olvastátok az összes könyvet és a filmeket is láttátok?  Tovább »

Gyakran jártok színházba? Tíz épületről mutatunk egy-egy képet, ezek alapján kell felismernetek a teátrumokat.  Tovább »

Nagy Harry Potter-rajongók vagytok? Olvastátok az összes könyvet és a filmeket is láttátok?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben a magyar nyelvtannak. Tudjátok, hogy j vagy ly kell a következő szavakba? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk mennyire ismeritek a magyar szólásokat és közmondásokat. Be tudjátok fejezni őket? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Tíz régi magyar szó jelentését kell kitalálnotok ebben a kvízben. Lássuk, milyen tippeltek jól. Ti tudjátok, mit jelentenek ezek a szavak?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X