Szeretnétek megtudni, hány pontosra írtátok volna meg az emelt szintű magyarérettségit? Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet.  Tovább »

Neked menne a matek érettségi ha ma lenne a nagy nap? Töltsd ki a tesztünket és megtudhatod! Öt rövid kérdés, és válasz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jól össze tudod kötni a dolgokat fejben? Akkor ezt a tesztet neked találtuk ki!  Tovább »

Egy kis gyakorlás történelemből. A kötelező évszámok közül hányra tudod a választ?  Tovább »

hirdetés

Sok pontot veszíthettek az érettségin helyesírási hibák miatt - de nem csak ezért érdemes időről időre átismételni a fontosabb helyesírási...  Tovább »

Összeszedtük az eddigi évek öt legnehezebb tesztjét az Eduline-ról: ezeket lehetetlen hibátlanul kitölteni.  Tovább »

Érettségire készülsz, vagy csak felelevenítenéd a tudásod? Itt egy remek kvíz: mind a tíz kérdésre tudod a választ?  Tovább »

Korábban két olyan tesztet is ajánlottunk nektek, amelyek régi magyar szavak ismeretét ellenőrzik - sokan kerestétek ezeket a kvízeket, úgyhogy most...  Tovább »

Mindig is rossz jegyeket szereztetek, ha memoritereket kellett visszamondani?  Tovább »

Te felismernéd a filmet a benne szereplő színészek neve alapján? Itt egy rövid teszt, amivel most megnézheted mire vagy képes, ha filmekről van szó!  Tovább »

Könnyű dolog felismerni a hírességeket, de akkor is menne, ha fiatalon látod őket? Mondjuk egy tablófotón?  Tovább »

A zenei tudás legtöbbször akkor jön elő, amikor nem kéne, például a dalszövegek kifejezetten szeretnek dolgozat közben felelevenedni.  Tovább »

Szuper tesztet ajánlunk nektek szombat reggelre - nem csak akkor érdemes kipróbálni, ha már van szakmátok, hanem akkor is, ha még szakválasztás...  Tovább »

Újabb helyesírási tesztet ajánlunk nektek - két perc alatt kitölthetitek a feladatsort, így ellenőrizve saját tudásotokat.  Tovább »

hirdetés