Ki tudod találni a filmben szereplő karakterek neve alapján, hogy melyik filmre gondoltunk? Mennyit láttál belőlük?  Tovább »

Köztudott, hogy a jobb agyfélteke a művészet, az érzelmek és a kreativitás területe, míg a bal felelős a beszédkészségért és a logikáért.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha beszéltek angolul, és szeretnétek megtudni, egy online teszt szerint mekkora az intelligenciahányadosotok, ezt az oldalt érdemes megnéznetek.  Tovább »

Érdekes földrajz kvíz, amelyet pár másodperc alatt meg lehet oldani. Már ha tudod a válaszokat.  Tovább »

hirdetés

Felismered ezeket a filmeket a filmplakátjuk egy részlete alapján? Teszteld magad, és nézd meg, a tíz kérdésből hányat tudsz megválaszolni.  Tovább »

Milyen hivatást érdemes választanotok? Kétperces tesztet ajánlunk csütörtök reggelre.  Tovább »

Egy szórakoztató, egyperces tesztet ajánlunk szerda reggelre.  Tovább »

Elsősorban nem érettségizőknek ajánljuk a következő tesztet, ők ugyanis a tankönyvek lapozgatása közben gyakran láthatják ezeket az arcképeket - így...  Tovább »

Szeretnétek megtudni, hány pontosra írtátok volna meg az emelt szintű magyarérettségit? Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet.  Tovább »

Neked menne a matek érettségi ha ma lenne a nagy nap? Töltsd ki a tesztünket és megtudhatod! Öt rövid kérdés, és válasz.  Tovább »

Jól össze tudod kötni a dolgokat fejben? Akkor ezt a tesztet neked találtuk ki!  Tovább »

Egy kis gyakorlás történelemből. A kötelező évszámok közül hányra tudod a választ?  Tovább »

Sok pontot veszíthettek az érettségin helyesírási hibák miatt - de nem csak ezért érdemes időről időre átismételni a fontosabb helyesírási...  Tovább »

Összeszedtük az eddigi évek öt legnehezebb tesztjét az Eduline-ról: ezeket lehetetlen hibátlanul kitölteni.  Tovább »

Érettségire készülsz, vagy csak felelevenítenéd a tudásod? Itt egy remek kvíz: mind a tíz kérdésre tudod a választ?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X