Ki ne tudna válaszolni arra a kérdésre, mennyi 7 x 11 - 12? Vagy hogy 115 x 22?  Tovább »

Érdekes matematikai rejtvényt találtunk: tökéletes feladat vasárnap délutánra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyelvvizsgára készültök? Itt egy remek lehetőség, hogy egy kicsit gyakoroljatok.  Tovább »

A biológia nagyon fontos kérdéseire keresi a választ a következő tesztünk, azonban nem mindenki tudja kitölteni a hibátlanul kitölteni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Most tesztelhetitek a tudásotokat, kiderül, hogy mennyire ismeritek az országok fővárosait. Nektek az összes kérdésre van helyes válaszotok?  Tovább »

Jobbnál jobb helyesírási teszteket ajánlottunk nektek az elmúlt hónapokban - itt találjátok a három legnépszerűbb kvízt.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók az irodalmi kvízekből. Ebben a tesztben tíz híres magyar versből idézünk, ti tudjátok, hogy ki írta őket?  Tovább »

Van, aki szereti, mások ki nem állhatják a memoritereket.  Tovább »

Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet, amiben csak a tudásotokra hagyatkozhattok majd, azonban könnyedén kideríthetitek, hogy mennyi évszámra...  Tovább »

Lássuk, hogy mennyire vagytok jók irodalomból. Itt egy kvíz, amellyel gyorsan letesztelhetitek magatokat. Vajon nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Nem mindig könnyű a festmények és szobrok felismerése.  Tovább »

Ideje visszarázódni a tanulásba - akár szeretnétek, akár nem. Szombat estére egy földrajzteszttel készültünk.  Tovább »

Ezzel a zenei kvízzel nem csak a hallásodat tesztelheted. Vajon hány számot ismersz fel az egykori nagy slágerekből?  Tovább »

Ezzel a teszttel könnyedén kideríthetitek, hogy mennyire ismeritek a világot. Öt rövid kérdés, különböző témakörökből.  Tovább »

Néhány számot még most is kívülről tudunk, pedig tíz vagy húsz évvel ezelőtt voltak világslágerek. Összeállítottunk egy zenei kvízt.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X