Lassan aktuálissá válik az iskolaszerek és a tankönyvek beszerzése, ezért utánajártunk, kik kaphatnak ingyen tankönyvet a 2017/2018-as tanévben.  Tovább »

Az idei tanévtől bővül az ingyenes tankönyvellátásban részt vevők köre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Azok a gyerekek is kaphatnának különböző támogatásokat, akiknek sem állandó lakcíme, sem bejelentett tartózkodási helye sincs, de ehhez a szülőknek...  Tovább »

hirdetés

A kormány április végéig dönthet arról, hogy az általános iskolák további évfolyamain is kiterjeszti a tankönyvek ingyenességét - írja a Népszava.  Tovább »

Azt ígérik, július végére mind a 13 millió tankönyv legördül a nyomdagépekről.  Tovább »

Az ingyenes tankönyv sincs ingyen, sok gyerek pedig radírozással kénytelen kezdeni a tanévet, miután kitöltött munkafüzetet kap.  Tovább »

A legjobb fővárosi könyvtárak, könyvcserélő oldalak és digitális tankönyvek, a megfelelő időbeosztás titka és a leghatékonyabb stresszoldó...  Tovább »

Soha ennyien még nem kaptak ingyen tankönyvet, mint az idei tanévben, több mint 720 ezer diák jut hozzá térítés nélkül - közölte Kurucz Éva...  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek az elsősök tankönyvcsomagjáért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Az állam az eddigi, csak tisztes távolból szabályozó szerepből meghatározó szereplővé kíván válni a...  Tovább »

Ingyen adta a kormány az elsősöknek a tankönyveket, de nem örökbe.  Tovább »

Diákonként több tízezer forintba kerül az iskolakezdés, hiszen nemcsak a tankönyveket, tanszereket, tornazsákot kell...  Tovább »

Több mint 600 ezer diák kap ingyen tankönyvet a következő tanévre.  Tovább »

A szükséges igazolások iskolai bemutatását kéri a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X