Vannak olyan szavak és kifejezések, aminek lehet, hogy sosem gondolkoztatok az eredetén. Most összeszedtünk nektek párat, ami kifoghat rajtatok.  Tovább »

Nagyon sok film a befejezéséről lett híres, ezeket idézi mindenki. Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet, amiben kipróbálhatjátok magatokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nagyon menő földrajzteszt: ország-város angolul.  Tovább »

Teszteljétek le, hogy ti mennyire ismeritek a Föld országaiban beszélt nyelveket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A kisállatokat mindenki szereti, főleg ha egy egész film szól az életükről. Ti ismeritek a leghíresebb történeteket?  Tovább »

Mennyire jó a helyesírásod? Pár perc alatt kiderítheted, hogy a te szemedet be lehet-e csapni.  Tovább »

Lehet játszani kockás papíron, sima lapon, titokban és nagy csapattal.  Tovább »

Ismeritek a régi szavakat? Bővítsétek a szókincseteket ezzel a rövidke teszttel. Nektek hány megy az ötből?  Tovább »

Érdekelnek az ismert és elismert szakemberek tanácsai, tapasztalatai a karrierépítésről, munkakeresésről és szakmai képzésekről?  Tovább »

Szeretnétek megtudni, hány pontosra írtátok volna meg az emelt szintű magyarérettségit? Összeállítottunk nektek egy rövid tesztet.  Tovább »

Kedden a matekvizsgával folytatódott az érettségi szezon.  Tovább »

Még mindig várod a baglyot Roxfortból? Itt egy teszt, amivel bebizonyíthatod, hogy te is méltó vagy a varázslóiskola levelére!  Tovább »

Éppen szünetet tartasz a nagy tanulásban vagy csak megőrülsz a Disney hősökért? Akkor ezt a kvízt neked találtuk ki.  Tovább »

Szereted a bűnügyi sorozatokat? Minden nap megnézed az aktuális részeket? Akkor ezt mindenképp ki kell próbálnod!  Tovább »

Második kör történelem évszámokból. Neked mennyi menne? Emlékszel még mindre?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X