Lássuk, mennyire ismeritek fel a filmek az utolsó mondataik alapján. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Újabb tíz szó jelentésére vagyunk kíváncsiak. Nektek menne? Mind a tíz szóról tudjátok, hogy mit jelent? Most kiderül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Lássuk, mennyire vagytok otthon a filmművészetben. Felismeritek ezeket a filmeket egy idézet alapján? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A megszokottól eltérően most nem a helyes, hanem a helytelen választ keressük. Így is hibátlan lesz ez a kvíz?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ebből a tesztből kiderül, hogy mennyire vagytok jók nyelvtanból. Ha tökéletes a helyesírásotok, egy kérdés sem jelenthet problémát.  Tovább »

Jók vagytok művtöriből? Most kiderül, hogy milyen válaszotok van a következő tíz kérdésre. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ilyen kvízt még biztosan nem töltöttetek ki: kíváncsiak vagyunk, hogy ismeritek-e a következő feltalálókat és találmányaikat.  Tovább »

Ha a nyelvtan az erősségetek, ezt a tesztet ki kell próbálnotok. Hány kérdésre van helyes válaszotok?  Tovább »

Most ti is tesztelhetitek a tudásotokat: mennyit tudtok a régi szavak jelentéséről és használatáról?  Tovább »

Egy rövid tesztben összefoglaltuk a magyar szólások és közmondások legjavát, ti mennyit ismertek belőlük? Teszteljétek a tudásotokat itt!  Tovább »

Ha szerettek filmezni, és ismeritek az összes klasszikust, akkor ez a legjobb teszt számotokra. Ti hány kérdésre tudjátok a választ?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok képben az általános iskolás matekkal.  Tovább »

Olyan magasságból tekinthettek le a magyarországi városokra, ahonnan még soha.  Tovább »

Vannak olyan szavak és kifejezések, aminek lehet, hogy sosem gondolkoztatok az eredetén. Most összeszedtünk nektek párat, ami kifoghat rajtatok.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X