Most érettségiztetek? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok. Lássuk, menyire vagytok jók töriből, felismeritek ezeket a híres történelmi személyeket?  Tovább »

Ha érdekelnek a magyar tájszavak, netalán még ismertek is közülük jó néhányat, akkor ez a kvíz nektek való.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csillagászat, fizika, kémia - többek között ezekben a témákban találkozhattok kérdésekkel a következő műveltségi tesztben. Elég tájékozottak vagytok?  Tovább »

Jók vagytok történelemből? Ezzel a kvízzel próbára tehetitek tudásotokat. Hajrá!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hallottátok már ezeket a neveket valahol? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Holnap érettségiztek informatikából, vagy csak kipróbálnátok magatokat?  Tovább »

Ti tudjátok, mit jelentenek ezek a szavak vagy elismeritek ezeket a híres regényeket az első mondatuk alapján?  Tovább »

Lássuk, mennyire ismeritek fel a filmek az utolsó mondataik alapján. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Újabb tíz szó jelentésére vagyunk kíváncsiak. Nektek menne? Mind a tíz szóról tudjátok, hogy mit jelent? Most kiderül.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok otthon a filmművészetben. Felismeritek ezeket a filmeket egy idézet alapján? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A megszokottól eltérően most nem a helyes, hanem a helytelen választ keressük. Így is hibátlan lesz ez a kvíz?  Tovább »

Ebből a tesztből kiderül, hogy mennyire vagytok jók nyelvtanból. Ha tökéletes a helyesírásotok, egy kérdés sem jelenthet problémát.  Tovább »

Jók vagytok művtöriből? Most kiderül, hogy milyen válaszotok van a következő tíz kérdésre. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ilyen kvízt még biztosan nem töltöttetek ki: kíváncsiak vagyunk, hogy ismeritek-e a következő feltalálókat és találmányaikat.  Tovább »

Ha a nyelvtan az erősségetek, ezt a tesztet ki kell próbálnotok. Hány kérdésre van helyes válaszotok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X