Ismeritek a világhírű festményeket? És az alkotóikról mit tudtok? Lássuk, hány pontot értek el ebben a kvízben.  Tovább »

Ez a szabály a magyar helyesírás egyik legproblémásabb része sok általános iskolás számára. J vagy ly hiányzik belőlük?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ebben a kvízben ki kell találnotok, hogy egy-egy épület vagy éppen festmény, szobor milyen stílus jegyeit hordozza. Felismeritek?  Tovább »

Itt az ideje egy kis bemelegítésnek és agytornának az iskola előtt. Mozgassátok meg a berozsdásodott kerekeket ezzel a kvízzel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Állatok, növények és tájak. Ti mindent tudtok a természettudományos tárgyakból? Készüljetek velünk a szeptemberre, teszteljétek a tudásotokat.  Tovább »

Jók vagytok nyelvtanból? Le tudjátok írni a következő számokat akkor is, ha betűkkel kell?  Tovább »

Sok nevezetességhez látogattatok el a nyáron? Ismeritek a különböző országok "védjegyeit"? Teszteljétek magatokat.  Tovább »

Ebben a tesztben egy-egy fotó alapján fel kell ismernek az adott fővárost és annak országát. Menne?  Tovább »

Ebben a földrajzi tesztben fővárosokra kérdezünk rá.  Tovább »

Az ember nem is hinné hány olyan nagy sláger van, amik valójában feldolgozásai egy korábbinak.  Tovább »

Az elmúlt fél évszázadban a könnyűzene legnagyobb előadói nem csak zenéikben mérhető.  Tovább »

Frida Kahlo a képzőművészet egyik legérdekesebb női alkotója. Jellegzetes motívumaival mindennapi szenvedéseit örökítette meg a vásznon.  Tovább »

Gyakran néztek sorozatot? Vajon melyikből származnak az alábbi szereplők? Teszteljétek ismereteiteket ezzel a kvízzel.  Tovább »

Izgalmas tesztet hoztunk nektek: néhány sláger dalszövegét Google-fordítóval magyarítottunk.  Tovább »

Közel áll hozzátok a kortárs magyar irodalom? Akkor a következő teszt nem foghat ki rajtatok. Ki a szerzője az idézett részeknek?  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X