Lassan aktuálissá válik az iskolaszerek és a tankönyvek beszerzése, ezért utánajártunk, kik kaphatnak ingyen tankönyvet a 2017/2018-as tanévben.  Tovább »

Az idei tanévtől bővül az ingyenes tankönyvellátásban részt vevők köre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A diákok 85 százaléka ingyen kapja a tankönyveket a következő tanévtől, a kormány döntése értelmében a tankönyvek ingyenességét a 9.  Tovább »

A diákok mintegy kétharmada, több mint nyolcszázezer tanuló kapja ősztől ingyenesen a tankönyvet - írta szerdai számában a Napi Gazdaság.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az első három évfolyam diákjai ingyen kapják a tankönyveket, amelyek már az iskolák 75 százalékába meg is érkeztek.  Tovább »

Kevesebb mint két hónap múlva kezdődik a tanév - az iskolakezdés pedig minden évben több tízezer forintos kiadást jelent a szülőknek.  Tovább »

Végeláthatatlan olvasmánylistát kaptatok az egyetemen, főiskolán? A legfontosabb jegyzeteket már szeptemberben kikölcsönözték a könyvtárból?  Tovább »

Az első osztályosok csak akkor tarthatják meg az ingyen kapott tartós tankönyvet, ha megveszik a kiadványt - mondta...  Tovább »

"Elkezdtünk azon dolgozni, hogy az állam biztosítsa a gyerekeknek a testnevelésórákra a felszerelést" - mondta...  Tovább »

Nem szívesen költenétek tízezreket egyetemi jegyzetekre, kötelező olvasmányokra és feladatgyűjteményekre?  Tovább »

Átalakulna a tankönyvek eddigi finanszírozási rendje az ingyenes, tartós tankönyvek bevezetésével az új közoktatási törvény koncepciója szerint.  Tovább »

Bevezetné az iskolai tulajdonban lévő, ingyenesen hozzáférhető tankönyvek rendszerét az oktatási tárca - ismerteti a szombati Magyar Hírlap.  Tovább »

A közoktatási törvény végleges koncepciója szerint ingyen jár majd a tankönyv az általános iskolába járó diákoknak, és változik az érettségi...  Tovább »

A tanárok óraszámának csökkentését, az alkotói szabadságot és a középiskolai nulladik évfolyam tervét támogatja, a nyelvek oktatásának szigorítását...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X