Március 15-én számtalan helyre juthattok el ingyenesen.  Tovább »

Március 15-től egészen húsvétig ingyenesen látogathatjátok a Szépművészeti Múzeum egyik legkülönlegesebb termét.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Idén március 15-én is díjtalanul válthattok jegyet a legtöbb budapesti múzeum kiállításaira. Lássuk, hogy hová juthattok el ingyen a nemzeti ünnepen.  Tovább »

Ahogy arra már többször felhívtuk a figyelmeteket, a múzeumok állandó kiállításait a hónap egy napján ingyen nézhetik meg a 26 év alattiak.  Tovább »

hirdetés

Lesz Geojátszóház, ismeretterjesztő előadások, filmvetítések, valamint ásvány- és könyvvásár is a Földtudományos forgatagon.  Tovább »

Több mint tízezer forint megy el minden hónapban vonatjegyre és bérletre?  Tovább »

Ezen a hétvégén már nem lesz nyári idő, úgyhogy a strandolás helyett más programot kell keresnetek.  Tovább »

Számtalan múzeum állandó kiállítását nézhetitek meg ingyen a hónap bizonyos napjain, ha 26 éven aluliak vagytok.  Tovább »

Összegyűjtöttük azokat a budapesti múzeumokat, ahova a hónap bizonyos napjain ingyen mehettek be, ha 26 évnél fiatalabbak vagytok.  Tovább »

Ha még nem múltatok el 26 évesek, az időszaki kiállításokat 50 százalékos kedvezménnyel, az állandó kiállításokat pedig akár teljesen ingyen is...  Tovább »

Nincs több ezer forintotok színház- vagy mozijegyre, múzeumi belépőre vagy könyvekre, pedig rátok férne egy kis kikapcsolódás?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X