Úgy érzitek, hogy nem sikerült jól az idei felvételi? Nem kell egy évet kihagyni a következő felvételi időszakig! Itt a lista, miket tanulhattok:  Tovább »

Ha valaki továbbtanuláson gondolkodik, nem csak a főiskola vagy az egyetem jöhet szóba. Rengeteg szakmát lehet elsajátítani az OKJ-s képzéseken.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mire kell figyelnetek, ha államilag támogatott OKJ-s képzést kerestek, de már van egy OKJ-s szakmátok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kihasználnátok a lehetőséget, és állami támogatással végeznétek el két OKJ-s képzést? Érdemes odafigyelni néhány feltételre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tényleg el lehet végezni két OKJ-s képzést teljesen ingyen, államilag támogatott formában?  Tovább »

Számos kérdést kapunk, hogy milyen feltételekkel lehetséges államilag támogatott szakmát tanulni OKJ-rendszerben, ám sokszor oda lyukadunk ki, hogy...  Tovább »

Rengeteg kérdést kaptunk az elmúlt napokban a szeptember végén induló, ingyenes nyelvi-informatikai képzésekről.  Tovább »

Számos módosítás jelent meg idén az OKJ-képzések terén, segítünk eligazodni a változásokon.  Tovább »

Milyen OKJ-s tanfolyamok közül válogathattok, ha az érettségi után nem egyetemen tanulnátok tovább, hanem valamilyen szakmát szeretnétek tanulni?  Tovább »

Már két OKJ-s szakma megszerzése is ingyenes, ha iskolarendszerben végzitek.  Tovább »

Az OKJ-s képzések zöme szeptemberben kezdődik, lassan elfogynak a szabad helyek, ezért nem érdemes tovább halogatni a jelentkezést - írja a Metropol.  Tovább »

Lehet-e párhuzamosan tanulni OKJ-s képzésen és egyetemi, főiskolai alapszakon? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Szeptembertől kevesebben tanulhatnak állami támogatással nappali tagozatos OKJ-képzésen, megszűnnek a kevésbé népszerű tanfolyamok, sok képzés pedig...  Tovább »

Meddig ingyenes az első szakképesítés nappali képzésen? Kell-e fizetni az esti és a levelező munkarendű oktatásért?  Tovább »

El lehet-e végezni ingyen egy OKJ-s tanfolyamot, ha már van diplomátok? Számít-e, hány államilag finanszírozott félévet használtatok el?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X