Mennyit keresnek azok a friss diplomások, akik informatikai alapszakot végeztek? Megnéztük a diplomás-pályakövetési felmérés eredményeit.  Tovább »

A kiberbűnözés terjedésével egyre növekszik az igény a jól képzett információbiztonsági szakemberekre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az akár 400 ezer forintos kezdő fizetés, a rugalmas munkaidő és az IT-szektor munkaerőhiánya miatt egyre több kismama, illetve kisgyerekes szülő...  Tovább »

Mennyit kereshetnek azok a pályamódosítók, akik nem az egyetemek-főiskolák informatikai szakjai, hanem a néhány hónapos programozókurzusok közül...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egyre népszerűbbek a néhány hónapos, intenzív és gyakorlatorientált, szoftverfejlesztő szakmát adó tanfolyamok, a coding bootcampek.  Tovább »

Nettó 300 ezer forintot is kereshet egy pályakezdő technical writer, de az IT ügyfélszolgálatosok, a UX szakemberek kezdő fizetése sem sokkal...  Tovább »

Hol lehet előregisztrálni az államilag támogatott informatikai képzésekre? Milyen szempontok alapján választják ki a leendő hallgatókat?  Tovább »

Ének-zene tanár, közgazdász, katona, jogász, építészmérnök, sőt fogtechnikus is tanult már náluk, mindannyiukból programozó lett - rövid, intenzív...  Tovább »

Akkora az informatikushiány, hogy a programozókat már az iskolapadból elviszik a cégek.  Tovább »

Informatikus diplomával 227-350 ezer forintos átlagfizetésre számíthatnak a pályakezdők, itt vannak az intézményi adatok.  Tovább »

Az elavult iskolai gépparkok miatt a magyar diákok hátrányban vannak, ha lépést akarnak tartani a digitális fejlődéssel.  Tovább »

Informatikus diplomával 210-350 ezer forintos átlagfizetésre számíthatnak a pályakezdők, itt vannak az intézményi adatok.  Tovább »

Majdnem 350 ezer forint kezdő átlagfizetésre számíthatnak a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karán végzett informatikusok, ez derült ki az...  Tovább »

Szívesen tanulnátok informatikusnak, de nem tudjátok, milyen kezdő fizetésre számíthattok?  Tovább »

A pályakezdő átlagbérnél - 159 150 forintnál - jóval többet, átlagosan 212 290 forintot keresnek a friss diplomás...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X