Havi 100 ezer forintos ösztöndíjat kaphatnak februártól vagy legkésőbb szeptembertől azok az informatika szakos hallgatók, akik legalább 3,5-es...  Tovább »

Milyen esélyekkel indulnak a különböző szakokon végzett pályakezdők, mennyit keresnek, és mit is tanulnak pontosan? A felvi.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szakmunkásokból, mérnökökből és orvosokból van a legnagyobb hiány Magyarországon és világszinten is - derül ki a Manpower Group 2014-es felméréséből.  Tovább »

Egy év alatt egymillió számítógépes programozót akar kiképezni Tajvanon az oktatási minisztérium, az ottani amerikai innovációs központ és a...  Tovább »

hirdetés

Milyen ponthatárokra számíthatnak azok a diákok, akik valamelyik informatikai alapszakon szeretnének tanulni - állami ösztöndíjas formában?  Tovább »

Az informatikai alapszakokon még mindig nem kötelező az emelt szintű érettségi, pedig a nehezebb, egyben több pontot érő vizsgára készülők olyan...  Tovább »

A következő Bill Gates-ként emlegetnek egy másodikos pakisztáni diákot, aki informatikus oklevelet szerzett a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X