Vajon milyen retorziók érhetik azokat, akik nem mennek iskolába? Ki igazolhatja a hiányzást? Fontos kérdések a pénteki diáktüntetéssel kapcsolatban.  Tovább »

"És még mindig írjuk a sok felesleges igazolást" - írja Facebook-oldalán Korausz Etelka pomázi gyermekorvos, aki úgy tudja, egy pomázi iskola a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az iskolai orvosi igazolásokra vonatkozó szabályok módosítását kezdeményezi a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete; szerintük az orvosok és a...  Tovább »

Mi a teendő, ha elkéstek az érettségiről?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A budapesti iskolák a havazásra tekintettel igazoltnak tekintik a hétfő reggeli késéseket, hiányzásokat - közölte a...  Tovább »

Ifjúságvédelmi razziát tartott a rendőrség Nyíregyházán február 14. és 24. között.  Tovább »

Több mint 1,4 millió óra hiányzást regisztráltak a bukaresti iskolákban a tanév első három hónapjában, hatvan...  Tovább »

Igazolatlan hiányzás jár azoknak a diákoknak, akik ma nem mennek be a tanórákra, hiányzásukat pedig sem szüleik, sem háziorvosuk nem tudja igazolni.  Tovább »

Hány óráról hiányozhatnak az általános- és középiskolások anélkül, hogy évet kellene ismételniük?  Tovább »

Mi történik, ha a diákok és a tanárok nem tudnak eljutni az iskolába a sztrájk miatt?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X