Eddig 137 865 diákigazolványt állítottak ki, de az új igazolványok készítését lassítja, hogy nem minden intézmény állt át az új igénylőfelületre, és...  Tovább »

Nagyobb szabadságot kellene adni a szülőknek hogy igazolhassák, ha egy ártatlanabb betegség miatt a gyermek otthon marad - erről Pölöskey Péter, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"És még mindig írjuk a sok felesleges igazolást" - írja Facebook-oldalán Korausz Etelka pomázi gyermekorvos, aki úgy tudja, egy pomázi iskola a...  Tovább »

Apró változás az idei tanév rendjében, mégis sok idén érettségiző diákot érint: míg eddig a tanárok jóindulatán vagy az a szülői igazolások számán...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kedd óta újra zökkenőmentes a diákigazolványok igénylése - hangsúlyozta az Oktatási Hivatal (OH) közleményében, arra reagálva, hogy sajtóinformációk...  Tovább »

Több iskolatitkár és szülő jelezte az elmúlt napokban, hogy gond van a diákigazolványok igénylésével.  Tovább »

Egy időre diákigazolvány nélkül maradhatnak az elsős és az átiratkozó diákok, a tervezettnél később vezetik be ugyanis az oktatási igazolványok...  Tovább »

Újabb fontos kérdés a felvételi pontszámításnál: mi történik azzal, aki megbukik az alkalmassági vizsgán és 0 pontot szerez? Itt a válasz:  Tovább »

Az iskolai orvosi igazolásokra vonatkozó szabályok módosítását kezdeményezi a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete; szerintük az orvosok és a...  Tovább »

Egy igazi sztár aláírásával bármi kimagyarázható.  Tovább »

Szigorodnak a jogosítvány megszerzésének feltételei. Ezentúl még egy dologra figyelnek majd oda az orvosok.  Tovább »

Nem tudjátok, melyik kategóriába töltsétek fel az alkalmassági vizsga igazolását? Elbizonytalanodtatok, hogy az összes papírt el kell-e küldeni?  Tovább »

Mit kell tenni az egyetemek, főiskolák alkalmassági vizsgáin kapott igazolással? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Száz óra közmunkára ítélték azt a 18 éves pálmonostorai diákot, aki egy internetről letöltött, nőgyógyász által készített "igazolást" adott...  Tovább »

Vádemelést javasol a rendőrség egy 15 éves fiú ellen, aki igazolást hamisított magának - közölte a Zala Megyei...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X