Tömegesen mondtak fel a dolgozók nyáron a Budapest IX. kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnáziumban - írja a 168 Óra.  Tovább »

Mivel az igazgató két év múlva nyugdíjba megy, a kinevezés pedig öt évre szól, nem is lehetett volna neki adni a posztot, csak akkor, ha külön...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Három nap alatt több mint háromezren írták alá azt a petíciót, amelyet a debreceni Ady Endre Gimnáziumot tizenhat éve vezető Rózsavölgyi Gábor...  Tovább »

Körülbelül 150-200 ember jelent meg szombat délelőtt a debreceni Ady Endre Gimnáziumnál, hogy így tiltakozzanak Rózsavölgyi Gábor igazgató leváltása...  Tovább »

hirdetés

Steidl Levente fideszes önkormányzati képviselő lehet a jövőben a váci Madách Imre Gimnázium igazgatója – írja a 444.  Tovább »

"Három-négy éve az ország egyik legkiválóbb pedagógusa, intézményvezetője voltam. Ez megváltozott volna az elmúlt két évben?  Tovább »

„Meglátják, kellemes meglepetést okozok azoknak, akik óvatosan fogadták a pályázatomat" - ezt mondta a 444-nek Türk László, a debreceni Ady Endre...  Tovább »

"A jogszerű működés hiánya" - ezzel indokolta a Klebelsberg Központ, miért nem támogatták a debreceni Ady Endre Gimnázium eddigi igazgatójának...  Tovább »

Egy nap alatt több 1100-an írták alá azt a petíciót, amelyet a debreceni Ady Endre Gimnáziumot tizenhat éve vezető Rózsavölgyi Gábor igazgatói...  Tovább »

Hiába támogatta a tantestület, a szülői választmány és a diákönkormányzat, az oktatási államtitkár - indoklás nélkül - elutasította a debreceni Ady...  Tovább »

Közleményben reagált a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum arra a hírre, hogy azonnali hatállyal felmentették tisztségéből Bánki Donát...  Tovább »

Botrányos vezetőváltás jöhet Budapest egyik legnagyobb szakközépiskolájában.  Tovább »

A problémák nem is most, hanem még 2015-ben kezdődtek a budai gimnáziumban.  Tovább »

Kilenc tanár távozott az új igazgató kinevezése óta a Budai Nagy Antal Gimnáziumból, ahol a szülők szerint kaotikus a helyzet.  Tovább »

Úgy tűnik, nem tartja problémásnak az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), hogy semmilyen indoklást nem kapnak az iskolák vezetésére pályázó, de...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X