A hatvani tankerületi vezető arra utasította az iskolaigazgatókat, hogy a tanévnyitón a helyi fideszes képviselőnek, államtitkárnak adjanak szót, az...  Tovább »

Nyílt levelet írt a szülőknek Budafok-Tétény fideszes képviselőcsoportja, akik szerint a szülők csak feszültséget keltenek és hazudnak a sajtónak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Fokozódik a Budai Nagy Antal Gimnázium igazgatóváltása ügyében érezhető elégedetlenség, most már a szülők is kifejezték véleményüket – írta a...  Tovább »

Pedagógus érdekképviseletek az igazgatói kinevezés szabályozásának felülvizsgálatát kérik, egy-egy miskolci, kecskeméti és püspökladányi iskola után...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A köznevelésért felelős államtitkár 336 állami fenntartású általános és középiskola igazgatójának, intézményvezetőjének adta át a megbízásáról szóló...  Tovább »

A tanév kezdetén ismert adathoz képest közel a duplájára nőtt azoknak az iskoláknak a száma, amelyek végleges...  Tovább »

Az iskolaszék és a szülők kérése ellenére sem meneszti a szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnázium határozott...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) és a Hálózat a Tanszabadságért azt javasolja, hogy az Országgyűlés...  Tovább »

Egyre több általános iskola marad igazgató nélkül Nagy-Britanniában, a betöltetlen álláshelyekre ugyanis alig van...  Tovább »

Február 25-ig le kell mondaniuk pártpozíciójukról azoknak a romániai iskolaigazgatóknak, akik iskolai munkájuk mellett valamelyik politikai...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés