Időről időre előkerül a kérdés, hogy érdemes lenne-e meghosszabbítani a tanévet, rövidebbé téve ezzel a nyári szünetet - vagy teljesen újraszabni a...  Tovább »

A tanítási év kötelező táborozással történő meghosszabbítása rossz ötlet, a választható tábor állami finanszírozása viszont jó irány, csak éppen nem...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még nincs döntés a témában - ezt mondta a tanév rendjének változásáról Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden cáfolta, hogy jövőre meghosszabbítanák a tanévet.  Tovább »

hirdetés

Kéthetes, "táborszerű" foglalkozásokkal rövidítené a nyári szünetet a kormány az általános iskolákban – írja a Népszava.  Tovább »

Akár 300 órával is meghosszabbíthatják a tanévet öt amerikai állam negyven intézményében – írja a Huffington Post.  Tovább »

A legtöbb New York-i iskola egy teljes hétig zárva volt a Sandy hurrikán miatt, számos intézményben pedig öt nap után...  Tovább »

Minimum hathetes nyári szünetre van szüksége a tanároknak ahhoz, hogy felkészüljenek a következő tanévre – állítja a...  Tovább »

Ötezer brit állami középiskolában komolyan fontolóra vették, hogy hetekkel lerövidítik a nyári szünetet.  Tovább »

Nagy port kavart Michael Gove brit oktatási miniszter legutóbbi bejelentése, miszerint támogatja a nyári szünet...  Tovább »

Hiába ér véget a tanév júniusban, több száz brit diáknak egyáltalán nem olyan lesz a nyári szünete, mint amilyenre...  Tovább »

Több mint egy hónappal, egészen pontosan 39 nappal lesz hosszabb a következő tanév egy denveri iskolában.  Tovább »

Az influenzajárvány terjedése miatt Hiller István oktatási miniszter sem tartja kizártnak, hogy meghosszabbítsa a tanévet - olvasható Origo oldalán.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X