Gondot okozhat a hittanórák megszervezése a kisebb egyházaknak, a foglalkozások finanszírozását ugyanis csak akkor...  Tovább »

Rétvári Bence szerint a hittan és az erkölcstan oktatásának bevezetésével nagy hiányosságot pótol a kormányzat, a...  Tovább »

Nikifórosz Diamandurosz európai uniós ombudsman sürgette az Európai Bizottságot, hogy dolgozzon ki iránymutatásokat...  Tovább »

Hitoktatásra kell járnia egy nőnek Pakisztánban büntetésül azért, hogy örömtanyát vezetett.  Tovább »

(x)

Új név, változatlan értékek a Budapesti Metropolitan Főiskolán

A volt Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola hallgatói szeptemberben már a nevében megújult Metropolitan Főiskolán kezdik meg a tanévet.  Tovább »

Csendes kerengők, kötelező istentiszteletek és misék, féktelen vizsgatemető bulik helyett visszafogott közös programok - a hallgatók többsége erre...  Tovább »

Bölcskei Gusztáv református püspök szerint fokozatosan, nem egyik tanévről a másikra kell rendezni a kötelező etika-...  Tovább »

Panaszt emeltek egy olasz hittantanárnő ellen a szülők, mert a pedagógus megijesztette az elsős diákokat a jó és a...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X