Nyilvánosságra hozták a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listáját - nézzük, milyen végzettségű szakemberekből van hiány Pest megyében.  Tovább »

Szakmát tanulnátok, de nem tudjátok, melyikkel lehet könnyen elhelyezkedni? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Havonta 10-30 ezer forintos ösztöndíjat kaphatnak azok, akik a szakiskolában hiányszakmát tanulnak. Íme, a részletek.  Tovább »

Közzétették a 2015/2016-os tanév hiányszakmáknak a listáját - azok a diákok, akik ilyen szakmát tanulnak, tanulmányi ösztöndíjat kapnak.  Tovább »

hirdetés

Nyilvánosságra hozták a következő tanév hiányszakmáinak listáját: ki kaphat szakiskolai tanulmányi ösztöndíjat? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Melyek a hiányszakmák Magyarországon? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Asztalos, ács, gépi forgácsoló, hegesztő, szociális gondozó - a legtöbb megyében szinte lehetetlen ilyen végzettségű szakembereket találni.  Tovább »

Nem egyedi jelenség, hogy míg egyes területeken túlképzés van, más szaktudású dolgozókat alig találnak a munkaadók.  Tovább »

Kőműves, villanyszerelő, hegesztő és gépi forgácsoló - ezek voltak a hivatalos hiányszakmák a 2011/2012-es tanévben, de valószínűleg szeptembertől...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X