Oktatási illetékesek felszólították a frissen végzett diplomásokat, ne osszák meg a közösségi médiában az oklevelükkel készült szelfijeiket, mert...  Tovább »

A kijevi hatóságok szerint felső fokú végzettséget igazoló papírt ment vásárolni a krími határra az a két, orosz hadsereghez átállt ukrán katona...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Doktornak hívja magát, ám nincs képesítése, de ez a Matolcsy-féle alapítványt nem zavarta.  Tovább »

Az online felsőoktatás népszerűségét kihasználva több kamuegyetem is kínál diplomát az interneten: a szálak egy pakisztáni informatikai céghez...  Tovább »

hirdetés

Négy és fél éven át praktizált hamis orvosi diplomával egy nő Heves megyében, lebukásáig helyettes háziorvosként is kezelt betegeket - írja az Index.  Tovább »

Lemondott kedden Igor Fegyukin orosz oktatási és tudományügyi miniszterhelyettes, akit azzal vádolnak, hogy egyetemi...  Tovább »

Ügyészségi vizsgálat zajlik Romániában korrupció miatt egy bukaresti magánegyetem oktatói és alkalmazottai ellen...  Tovább »

Pénz- és okirat-hamisító bűnszervezetet számolt fel a rendőrség; a három magyar elkövetőt a fővárosban vették...  Tovább »

Három év börtönbüntetésre ítéltek egy észak-karolinai nőt, mert az interneten vásárolt magának diplomát.  Tovább »

Börtönbüntetésre ítélhetnek egy egykori kaszinótulajdonost, kiderült ugyanis, hogy hamis diplomát árult diákoknak.  Tovább »

Három vietnámi pályakezdőt tartóztatott le a rendőrség Hanoiban.  Tovább »

Számos közéleti szereplő szerzett kétes értékű, ám az önéletrajz fényezésére megfelelőnek látszó külföldi diplomát...  Tovább »

„Teljesen hivatalos, ellenőrizhető, bejegyzett érettségi, előre fizetés nélkül”, "Ha regisztrált bizonyítványt...  Tovább »

Akár több száz vállalati vezetőt is érinthet a kínai fővárosban és Sanghajban 2006 óta működő diplomahamisító hálózat...  Tovább »

Az Accredibase legfrissebb, 2011-es jelentése szerint elképesztő gyorsasággal szaporodnak a diplomagyárak: az elmúlt...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X