A botrányos érettségiről elhíresült Paulay Alapítványi Középiskolát a kormányhivatal bezáratta.  Tovább »

Kiderült, miért lépett fel olyan drasztikusan Balog Zoltán erőforrás-miniszter, aki megvonta a Paulay Alapítványi Középiskolától a jogot, hogy az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jól jövedelmező diplomagyár-hálózatot lepleztek le az Egyesült Államokban: 50-70 ezer forintnak megfelelő összegért árulták az érettségi...  Tovább »

Nem tartotta közérdeklődésre számot tartónak a bíróság sajtószolgálata azt a 24 vádlottat felvonultató büntetőpert...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Közokirat-hamisitás miatt kell felelnie egy 32 éves veszprémi nőnek, aki érvénytelen érettségivel jelentkezett egy...  Tovább »

Még folyamatban van a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) vizsgálata Hujber Ferenc diplomája ügyében, a hamis...  Tovább »

Annak ellenére sem vonják vissza Hujber Ferenc diplomáját, hogy a színész korábban bevallotta: érettségi...  Tovább »

Vizsgálatot indított a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) Hujber Ferenc diplomájának ügyében, a színész ugyanis...  Tovább »

„Teljesen hivatalos, ellenőrizhető, bejegyzett érettségi, előre fizetés nélkül”, "Ha regisztrált bizonyítványt...  Tovább »

Néhány perc alatt több mint száz olyan oldalt lehet találni az interneten, amely hamis diplomákat és bizonyítványokat...  Tovább »

Évekig tartó tanulás, vizsgák, tandíj – mindezt megspórolhatja az, aki az egyetem vagy főiskola elvégzése helyett úgy dönt, hogy illegálisan vásárol...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X