Korábban beszámoltunk róla, hogy egy új "konzervatív" hallgatói érdekképviseleti szövetség alakult, mint kiderült, a szervezet vezetője tagja a Pax...  Tovább »

Mi a különbség a kötelező és a kötelezően választható tárgyak között? Mi az a passziváltatás? Egyetemi kisokosunk második része.  Tovább »

Nemcsak a szakbezárások egy részétől, de a hallgatói képviselők jogainak csorbításától is visszalépett a szaktárca – tudta meg a Magyar Nemzet.  Tovább »

Ki segíthet, ha a tanárotok igazságtalanul osztályoz, olyasmit követel, amihez nem férnétek hozzá, vagy megszégyenít a csoporttársaitok előtt?  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Etikai chartát és választási kódexet fogadott el a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szombati közgyűlésén.  Tovább »

Nehezebb lesz bekerülni 25 népszerű képzésre 2015-ben: az eddigi 16 helyett ugyanis ezeken is központi ponthatárt húztak.  Tovább »

Több szakon nehezebb lesz állami ösztöndíjas helyet szerezni, ugyanis már 41 szakon lesz központi ponthatár.  Tovább »

Nem küldték el az egyetemről, de két szemeszterre eltiltották tanulmányai folytatásától az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) tanítóképző karának...  Tovább »

Teljes tisztújítást tart márciusban az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) hallgatói önkormányzata.  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkarának dékánja szerint torz, méltatlan és egyoldalú "az egyetemistáról" a sajtóban kialakuló kép.  Tovább »

Nem lesz több gólyatábor az ELTE jogi karán - jelentette ki újra Király Miklós dékán, hozzátéve: a 2013-as gólyatábor öt szervezője ellen indítottak...  Tovább »

Feloszlott az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara (ELTE ÁJK) hallgatói önkormányzatának teljes küldöttgyűlése és elnöksége -...  Tovább »

Hoffmann Rózsa meglepő kijelentéséről, a hallgatói önkormányzatokról és a Klebelsberg-központ átalakításáról is beszélt Pokorni Zoltán, a Fidesz...  Tovább »

Szigorúbban ellenőrizné a hallgatói önkormányzatok működését az Országgyűlés kulturális bizottságának kereszténydemokrata alelnöke.  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szerint a pártállamot idézi a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) hallgatói...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X