A fáklyás felvonulás kedden lesz a Budapesti Corvinus Egyetem előtt.  Tovább »

Az átalakulás lehetőség arra, hogy a Corvinus világszínvonalú egyetemmé váljon – ezt írta közleményében a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A HÖOK visszautasítja az Állami Számvevőszék vádját, mely szerint a HÖOK félre kívánja vezetni a közvéleményt.  Tovább »

Nem tartja megalapozottnak az Állami Számvevőszék megállapításait a hallgatói önkormányzatokról a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem szabályszerűen alakultak meg 2013 és 2016 között az állami fenntartású egyetemek, főiskolák hallgatói önkormányzatai, ezért "a nemzeti...  Tovább »

Lemondott a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatának elnöki posztjáról Török Márk, aki 2007 óta töltötte be a tisztséget – erősítette meg...  Tovább »

Két beadvány érkezett az Alkotmánybíróság elé áprilisban a Szegedi Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzatától.  Tovább »

Előfordult, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán a Hallgatói Tanács HÖK elnöke nettó 3000 forintos órabérért...  Tovább »

A tanulmányi ösztöndíj terhére emeli a közéleti ösztöndíjak összegét a Semmelweis Egyetem orvostudományi karának hallgatói önkormányzata.