Körösparti Péter pár éve azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy ő lett a HÖOK legidősebb elnöke a DE EHÖK mellett.  Tovább »

Levélben szólítja fel a Szegedi Tudományegyetem összes dékánja Török Márk EHÖK elnököt, hogy ne menjen bíróságra és fogadja el, hogy el kell hagynia...  Tovább »

Török Márk EHÖK elnökön túl féltucatnyi hökös lépte át a törvényben maximalizált 4 évét tisztségviselőként.  Tovább »

Mint szerdán kiderült, könnyen lehet, hogy távoznia kell a szegedi hallgatói életben 12 éve szerepet vállaló Török Márk EHÖK-elnöknek egy őszi új...  Tovább »

Török Márk 2004-ben kezdte meg tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen, kisebb megszakításokkal azóta folyamatosan vezető pozícióban volt a...  Tovább »

Szerdán még sajtótájékoztatót tartott az SZTE hallgatói önkormányzata, melyben furcsa fejtegetésekbe bocsátkozott az újságíró motivációja kapcsán...  Tovább »

Az újságíró a hallgatói önkormányzat átláthatatlan működését kritizálta, az egyetemi oktatók szerint az egyetemnek inkább ezzel kellene...  Tovább »

Korábban beszámoltunk róla, hogy egy új "konzervatív" hallgatói érdekképviseleti szövetség alakult, mint kiderült, a szervezet vezetője tagja a Pax...  Tovább »

Mi a különbség a kötelező és a kötelezően választható tárgyak között? Mi az a passziváltatás? Egyetemi kisokosunk második része.  Tovább »

Nemcsak a szakbezárások egy részétől, de a hallgatói képviselők jogainak csorbításától is visszalépett a szaktárca – tudta meg a Magyar Nemzet.  Tovább »

Ki segíthet, ha a tanárotok igazságtalanul osztályoz, olyasmit követel, amihez nem férnétek hozzá, vagy megszégyenít a csoporttársaitok előtt?  Tovább »

Etikai chartát és választási kódexet fogadott el a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szombati közgyűlésén.  Tovább »

Nehezebb lesz bekerülni 25 népszerű képzésre 2015-ben: az eddigi 16 helyett ugyanis ezeken is központi ponthatárt húztak.  Tovább »

Több szakon nehezebb lesz állami ösztöndíjas helyet szerezni, ugyanis már 41 szakon lesz központi ponthatár.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X