Már meg is nyertem a választást – így reagált Török Márk, a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatának elnöke a Magyar Nemzet kérdésére...  Tovább »

Bíróság döntheti el, vezetheti-e a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatát Török Márk, aki már tíz éve HÖK-elnök - derül ki az Ikotity...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Számíthattok ránk, erre szavunkat adjuk" - többek között ezt üzente az ELTE HÖK a Facebookon a hallgatóknak, miután pénteken az Index arról írt...  Tovább »

A néhány ezer forinttól a több százezres fizetésig is eljuthatnak napjainkban a hallgatói önkormányzatok tagjai.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem igazán hiszem el, hogy ezt az ügyet el lehet bukni – így reagált a Magyar Nemzetnek Török Márk, a Szegedi Tudományegyetem EHÖK-elnöke arra, hogy...  Tovább »

A mostani szegedi egyetemisták még általánosba jártak, mikor Török Márk elsőéves hallgatóként bekerült a HÖK-be.  Tovább »

Tüntetést hirdettek hétfő 17 órára a GTK hallgatói, miután addig súlyosbodott a kar és a Műegyetem vezetése között kialakult helyzet, hogy a...  Tovább »

A túlkorossága miatt támadott szegedi EHÖK-elnökkel készített interjút a Magyar Nemzet, akiknek eláírulta, hogy 33 évesen könnyen lehet, hogy egy...  Tovább »

Akkor is be kellett volna fizetni a 4500 forintos díjat, ha egyáltalán nem jár a hallgató sportfoglalkozásra. Ki is verte a biztosítékot.  Tovább »

Tizenkét igen, három nem szavazattal megvonta a bizalmat a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói önkormányzatának küldöttgyűlése Pálfy Gergely...  Tovább »

A szegedi bölcsészkar szigorított az előadások látogatásának feltételein, az órák felére be kellene járni.  Tovább »

Igen, egy nyilas zászlójuk van, de ennél nagyobb a baj, főleg a fejekben.  Tovább »

Az elnököt nem olyan fából faragták, hogy feladja pozícióját 12 év höközés után.  Tovább »

Miután a túlkoros hallgatói elnök, Török Márk sejtelmesen az egyetemi vezetés korrupciós ügyeire utalt, a Párbeszéd Magyarországért feljelentést...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X