Tüntetést hirdettek hétfő 17 órára a GTK hallgatói, miután addig súlyosbodott a kar és a Műegyetem vezetése között kialakult helyzet, hogy a...  Tovább »

A túlkorossága miatt támadott szegedi EHÖK-elnökkel készített interjút a Magyar Nemzet, akiknek eláírulta, hogy 33 évesen könnyen lehet, hogy egy...  Tovább »

Akkor is be kellett volna fizetni a 4500 forintos díjat, ha egyáltalán nem jár a hallgató sportfoglalkozásra. Ki is verte a biztosítékot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tizenkét igen, három nem szavazattal megvonta a bizalmat a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói önkormányzatának küldöttgyűlése Pálfy Gergely...  Tovább »

A szegedi bölcsészkar szigorított az előadások látogatásának feltételein, az órák felére be kellene járni.  Tovább »

Igen, egy nyilas zászlójuk van, de ennél nagyobb a baj, főleg a fejekben.  Tovább »

Az elnököt nem olyan fából faragták, hogy feladja pozícióját 12 év höközés után.  Tovább »

Miután a túlkoros hallgatói elnök, Török Márk sejtelmesen az egyetemi vezetés korrupciós ügyeire utalt, a Párbeszéd Magyarországért feljelentést...  Tovább »

Bár már közel öt évet eltöltött höközéssel a Debreceni Egyetem új DEHÖK elnöke, a hallgatói önkormányzat matekja szerint azonban Bognár István Ádám...  Tovább »

Négy lehetséges módja van, hogy Török Márk távozzon pozíciójából a szegedi EHÖK-ben.  Tovább »

A túlkoros EHÖK-elnökről készített felmérést a Szegedi Tudományegyetem bölcsészkarának közösségi oldala.  Tovább »

Török Márk trükkösen célozgat dékáni, akár törvénysértést jelentő ügyekre, de neveket és bizonyítékokat nem csatolt nyílt levele mellé.  Tovább »

Körösparti Péter pár éve azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy ő lett a HÖOK legidősebb elnöke a DE EHÖK mellett.  Tovább »

Levélben szólítja fel a Szegedi Tudományegyetem összes dékánja Török Márk EHÖK elnököt, hogy ne menjen bíróságra és fogadja el, hogy el kell hagynia...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X