A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szerint a pártállamot idézi a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) hallgatói...  Tovább »

A diákszervezetek túlzott befolyása miatt három főben maximalizálná a hallgatói önkormányzat (HÖK) részvételét az egyetemi és főiskolai...  Tovább »

Szeptember 18-án választják meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzatának (EHÖK) új elnökét.  Tovább »

Meg kell vizsgálni, hogy a hallgatói önkormányzatok érdemben bele tudnak-e szólni, szükséges-e beleszólniuk bizonyos döntésekbe – mondta a...  Tovább »

(x)

Még mindig tanulhatsz diplomát adó képzésben ősztől!

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 260 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Az egész országban bevezethetik az elektronikus hallgatói választások és szavazások rendszerét - tájékoztatta az eduline-t a kezdeményezést...  Tovább »

Súlyos vádak érték a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) hallgatói önkormányzatát, amely ellen sikkasztás és csalás miatt tett feljelentést a a...  Tovább »

Eltérő javadalmazásban részesülnek a hallgatói önkormányzatok vezetői a felsőoktatási intézményeknél, ahol ösztöndíj formájában kapnak juttatást...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) minden körülmények között a jogszabályoknak megfelelően jár el, legyen szó a...  Tovább »

Az ELTE-nek ki kell adnia, mennyi pénzt kaptak a jogi kar HÖK-tisztviselői a hallgatói önkormányzat jutalomkeretéből...  Tovább »

A korrupció ott van a magyar felsőoktatásban is, az intézményekben, a hallgatói önkormányzatban, az ösztöndíjak és a kollégiumi helyek odaítélésében...  Tovább »

300 forintért kaphatnak ebédet a diákok a Szegedi Tudományegyetemen: egyelőre a hatvan leghátrányosabb helyzetű...  Tovább »

"A pályázás szeptember 10-17 között, 09:00 és 14:45 óráig zajlott.  Tovább »

Körülbelül ötven hallgató csúszhat le a rendszeres szociális támogatásról a Hallgatói Hálózat ELTE BTK-s csoportjának...  Tovább »

Szeptember 17-én választják meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) hallgatói önkormányzatának új elnökét - írja...  Tovább »

Több mint 740 hallgató e-mailjének jelszavát szerezte meg, ezekről szavazott magára 2012-ben az egyik kaliforniai...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X