Levélben szólítja fel a Szegedi Tudományegyetem összes dékánja Török Márk EHÖK elnököt, hogy ne menjen bíróságra és fogadja el, hogy el kell hagynia...  Tovább »

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának hallgatói önkormányzatának gúnyos alternatívájaként jött létre a Belus Szövetség, amely cenzúrát és a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Eddig tizennyolc felsőoktatási intézmény támogatja az elektronikus hallgatói választásokat és szavazásokat - Horváth...  Tovább »

Mandátuma lejártáig, 2014 januárjáig nem tervezi lemondását az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) bölcsészkarának jelenlegi, felfüggesztett...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tájékoztató kampányt indított a Hallgatói Hálózat helyi csoportja az ELTE bölcsészkarának hallgatói önkormányzati...  Tovább »

Húsz éve oktat hátrányos helyzetű gyerekeket a csepeli Burattino iskola, most mégis veszélybe került a működése a finanszírozás változása miatt.  Tovább »

Kiírták az alapszakos és felsőoktatási szakképzéses hallgatói önkormányzati választásokat az Eötvös Loránd...  Tovább »

Kiírták a hallgatói önkormányzati választásokat az ELTE bölcsészkarán, a szavazatokat április 29-én és 30-án...  Tovább »

Magas szintű politikai kapcsolatokat és jól jövedelmező üzleti vállalkozást eredményez a hallgatói önkormányzatok...  Tovább »

Több mint egy éve a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanuló Horváth Dávid Magyarország netminiszterelnöke.  Tovább »

A hallgatói önkormányzati választások tisztasága érdekében fogalmaztak meg petíciót és indítottak aláírásgyűjtést a Szegedi Tudományegyetem (SZTE)...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X