Eltörlik a diákhitel 2 kamatát, alaposan beolvasott egy középiskolás az oktatáspolitikusoknak, keressük az ország legszebb egyetemvárosát - ezek...  Tovább »

Kiderült, hogy komoly problémákkal kell szembenézniük a sajátos nevelési igényű diákok szüleinek, amikor iskolát keresnek gyerekeiknek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozták a friss felsőoktatási világrangsort, kiderült, hogy probléma volt a diákigazolványok igénylésével, és egyre többen tiltakoznak...  Tovább »

Már a Vaterán és a Jófogáson is tanárokra vadásznak az iskolák, új tantárgyat vezethetnek be az általános iskolákban, változásokkal indul a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozták az idei pótfelvételi ponthatárait, a 2018-as érettségin még marad a régi történelmi atlasz, Palkovics László oktatási...  Tovább »

A héten megindult az iskolák teljes központosítása, elsőként Zalaegerszegen.  Tovább »

Megjelent a felsőoktatási intézmények rangsora is, ahol az ELTE továbbra is az élen.  Tovább »

Folytatódott a szócsata a Tanítanék és Palkovics László között, változik a felvételi 2017-ben, valamint néhány leleményes hallgatói is megmutatta...  Tovább »

Nagyon megfizették az Orbánt tankönyvbe szerkesztő írókat. Egy hallgató, aki a szabad identitás jegyében Őfelségének szólította magát.  Tovább »

Visszavonuló Pukli és a szüleiknél élő fiatal felnőttek a hét hírei között.  Tovább »

A hét legfontosabb történéseiből kiderült, hogy rengeteg az idős tanár a közoktatásban, így éveken belül komoly tanárhiány lehet.  Tovább »

Vegyes hetet zártunk: hat egyetem került a legelismertebb nemzetközi egyetemi rangsorra, közben kiderült, hogy sorozatos nemi erőszak történhetett...  Tovább »

A hét legnagyobb botrányát kavart eseménye, hogy az iskolákban megalakult a Pedagógus Önértékelési Csoport (PÖCS) és felállt a Mindennapos Éneklés...  Tovább »

Beszámoltunk az egyetemek átalakításáról szóló államtitkári javaslatról, megnéztük, hogyan kell mostantól helyesen írni.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X