Megmutattuk, milyen lesz az AKG szeptemberben induló általános iskolája, kiderült, hogy újabb diákbántalmazási esetre derült fény a hetesi...  Tovább »

Megjelent a következő tanév hiányszakmáinak listája, újabb magyar egyetem képzése került fel egy nemzetközi felsőoktatási rangsorra, kiderült, miért...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megjelent a HVG 2018-as felsőoktatási rangsora, a portfólió feltöltési határidőre figyelmezteti a pedagógusokat az Oktatási Hivatal, újraindul a...  Tovább »

A Times Higher Education legújabb rangsorairól, az ELTE-t elérő zaklatási botrányról, az ingyenes első nyelvvizsgáról is olvashattatok ezen a héten...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Etikai vizsgálatot indítanak a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, már lehet jelentkezni a támogatott informatikai kurzusokra - a hét oktatási...  Tovább »

Eltörlik a diákhitel 2 kamatát, alaposan beolvasott egy középiskolás az oktatáspolitikusoknak, keressük az ország legszebb egyetemvárosát - ezek...  Tovább »

Kiderült, hogy komoly problémákkal kell szembenézniük a sajátos nevelési igényű diákok szüleinek, amikor iskolát keresnek gyerekeiknek.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a friss felsőoktatási világrangsort, kiderült, hogy probléma volt a diákigazolványok igénylésével, és egyre többen tiltakoznak...  Tovább »

Már a Vaterán és a Jófogáson is tanárokra vadásznak az iskolák, új tantárgyat vezethetnek be az általános iskolákban, változásokkal indul a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták az idei pótfelvételi ponthatárait, a 2018-as érettségin még marad a régi történelmi atlasz, Palkovics László oktatási...  Tovább »

A héten megindult az iskolák teljes központosítása, elsőként Zalaegerszegen.  Tovább »

Megjelent a felsőoktatási intézmények rangsora is, ahol az ELTE továbbra is az élen.  Tovább »

Folytatódott a szócsata a Tanítanék és Palkovics László között, változik a felvételi 2017-ben, valamint néhány leleményes hallgatói is megmutatta...  Tovább »

Nagyon megfizették az Orbánt tankönyvbe szerkesztő írókat. Egy hallgató, aki a szabad identitás jegyében Őfelségének szólította magát.  Tovább »

Visszavonuló Pukli és a szüleiknél élő fiatal felnőttek a hét hírei között.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X