A héten megindult az iskolák teljes központosítása, elsőként Zalaegerszegen.  Tovább »

Megjelent a felsőoktatási intézmények rangsora is, ahol az ELTE továbbra is az élen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Folytatódott a szócsata a Tanítanék és Palkovics László között, változik a felvételi 2017-ben, valamint néhány leleményes hallgatói is megmutatta...  Tovább »

Nagyon megfizették az Orbánt tankönyvbe szerkesztő írókat. Egy hallgató, aki a szabad identitás jegyében Őfelségének szólította magát.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Visszavonuló Pukli és a szüleiknél élő fiatal felnőttek a hét hírei között.  Tovább »

A hét legfontosabb történéseiből kiderült, hogy rengeteg az idős tanár a közoktatásban, így éveken belül komoly tanárhiány lehet.  Tovább »

Vegyes hetet zártunk: hat egyetem került a legelismertebb nemzetközi egyetemi rangsorra, közben kiderült, hogy sorozatos nemi erőszak történhetett...  Tovább »

A hét legnagyobb botrányát kavart eseménye, hogy az iskolákban megalakult a Pedagógus Önértékelési Csoport (PÖCS) és felállt a Mindennapos Éneklés...  Tovább »

Beszámoltunk az egyetemek átalakításáról szóló államtitkári javaslatról, megnéztük, hogyan kell mostantól helyesen írni.  Tovább »

A hét is bővelkedett eseményekben: megmutattuk nektek, mennyit kereshettek a legnépszerűbb diplomákkal, de a megszűnő szakokat is összegyűjtöttük.  Tovább »

Megnéztük, mi vár a diákokra és a tanárokra a következő tanévben, összegyűjtöttük, amit minden elsőéves hallgatónak tudnia kell, és beszámoltunk a...  Tovább »

A héten leginkább Palkovics László azon bejelentése tartotta lázban a hallgatókat, hogy több egyetemet és főiskolát is összevonnak, átcsoportosítanak.  Tovább »

A héten a leginkább várt esemény kétségkívül a ponthatárhúzás volt, de meghirdették a pótfelvételit is, valamint az is kiderült, szeptembertől...  Tovább »

A hét hírei: a hallgatói szerződéseken át szó volt a világ legjobb egyetemeiről, valamint arról is, melyik szakokon húzzák majd a legmagasabb...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X