Közleményben reagált az Eötvös Loránd Tudományegyetem a genderszak megszüntetésére.  Tovább »

Megszületett a társadalmi nemek szak megszüntetéséről szóló határozat, ezt a 444 szúrta ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Sokat tudunk a magyarság régmúltjáról, hogy hol alakult, de hol vannak a tanszékek, ahol a komplex kutatások különböző tudományágai szükséges számú...  Tovább »

"Szélsőség" - így nevezte a gendertudományok beiktatását a "hivatalos oktatás" keretei közé Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Echo Tv-ben.  Tovább »

hirdetés

A Független Diákparlament több okból is kifogásolja a döntést.  Tovább »

Az ELTE szerint sértheti az alaptörvényt a genderszak megszüntetése.  Tovább »

"Ezt az eljárást a felsőoktatás és a tudomány alaptörvényben rögzített autonómiája szempontjából aggályosnak tartjuk" - írja szombati közleményében...  Tovább »

Jogilag egy rendeletmódosítással minden további nélkül meg lehet szüntetni egy akkreditált szakot - mondta a hvg.  Tovább »

„A kormányrendelet tervezete felsőoktatásba rendeleti úton való durva beavatkozás, mely komoly elemzés és konzultáció nélkül megszüntetne egy...  Tovább »

A hét elején alig huszonnégy órát kaptak az egyetemek arra, hogy véleményezzék az Emmi és az igazságügyi tárca rendeletmódosító előterjesztését...  Tovább »

Egyelőre nem teltek be a férőhelyek az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) társadalmi nemek tanulmánya mesterszakon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X