A Független Diákparlament több okból is kifogásolja a döntést.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az ELTE szerint sértheti az alaptörvényt a genderszak megszüntetése.  Tovább »

A hét elején alig huszonnégy órát kaptak az egyetemek arra, hogy véleményezzék az Emmi és az igazságügyi tárca rendeletmódosító előterjesztését...  Tovább »

hirdetés

A társadalomismereti érettségi követelményeiből is kivenné a gender-elméletet a kormány, legalábbis ez derül ki abból a rendelettervezetből, amelyet...  Tovább »

Korábban az ifjú kereszténydemokraták kritizálták a tudományterület miatt az ELTE-t.  Tovább »

Ősztől családtudományi mesterképzés indul a Budapesti Corvinus Egyetemen - jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere egy szerdai...  Tovább »

"A gender - a marxizmus-leninizmushoz hasonlóan - inkább nevezhető ideológiának, mint tudománynak, így kétséges, eléri-e az egyetemi oktatási...  Tovább »

Egy szakleírás paródiáját még a műsorvezető is bevette. Egy jó tanács: amit a neten láttok, nem biztos, hogy igaz.  Tovább »

A KDNP valami egészen furcsa dolgot gondol arról, mi történik egy egyetemen, és úgy érezték, ezzel egy nyílt levélben kell eldicsekedni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X