Hányan jelentkeztek a 2018-as felvételin a gazdasági alap- és osztatlan szakokra? Melyek a legnépszerűbb alapképzések?  Tovább »

Gazdasági szakra szeretnétek jelentkezni a 2018-as felvételin? Néhány dolognak érdemes utánajárni még a jelentkezési lap kitöltése előtt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

2018 szeptemberétől tízféle alapszakot, kilencféle mesterszakot, továbbá négyféle felsőoktatási szakképzést indít az ELTE budapesti és szombathelyi...  Tovább »

Ismét nagy kihívás előtt állnak a gazdaságtudományi képzések: valahogy pótolniuk kell azokat a fiatalokat, akik külföldön akarnak ugyanilyen...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ahogy az előző években, úgy az idei felvételin is a gazdasági szakok taroltak - a gazdálkodási és menedzsment ismét a legnépszerűbb BSc-képzés.  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb képzési területek a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin? Nincs nagy meglepetés: még mindig tarolnak a gazdasági szakok.  Tovább »

Idén nagyjából 106 ezren jelentkeztek a hazai felsőoktatásba. Vajon melyek a legnépszerűbb gazdasági képzések? Ennek jártunk utána.  Tovább »

Gazdasági alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

A gazdasági szakokon hallgatók szeretnének minél több országban dolgozni, de ha úgy hozza a sors, akkor egyetlen céghez is hűek maradnak - erre...  Tovább »

Csökkentené az alapszakok számát és bevezetné a duális képzést a gazdaságtudományi területen a felsőoktatási államtitkárság, amely az ágazat...  Tovább »

Nehéz dolgotok lesz, ha gazdasági szakra szeretnétek bekerülni, ráadásul ösztöndíjas helyre pályáztok - egy év alatt 11 ezerrel ugrott meg az...  Tovább »

Az idei évhez hasonlóan 2014-ben is egy központilag meghatározott ponthatárt kell elérniuük azoknak a felvételizőknek, akik valamelyik gazdasági...  Tovább »

Összességében és a gazdasági alapszakok közül is a gazdálkodási és menedzsment a legnépszerűbb a 2013-as felvételin:...  Tovább »

Visszaesett az alkalmazott közgazdaságtan és a nemzetközi gazdálkodás szakra jelentkezők száma idén, pedig az állami...  Tovább »

Kellemetlen meglepetés érte a hallgatókat az ELTE-n és a Corvinuson: hiába várták a szokásos tanulmányi és szociális ösztöndíjat.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X