Csökkentené az alapszakok számát és bevezetné a duális képzést a gazdaságtudományi területen a felsőoktatási államtitkárság, amely az ágazat...  Tovább »

Tizenöt százalékkal többen jelentkeztek egyetemre és főiskolára az idén, mint egy évvel korábban.  Tovább »

Hány pontot kell szerezni az államilag támogatott helyhez, ha at idei felvételi legnépszerűbb szakát választottátok?  Tovább »

12 688-an jelentkeztek az idei felvételin gazdasági alap- és mesterszakra, a legnépszerűbb BSc-képzés ismét a gazdálkodási és menedzsment, de több...  Tovább »

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Mennyit keresnek az öt legnépszerűbb gazdasági alapszak diplomásai?  Tovább »

Az idén minden gazdasági szak elindul államilag támogatott formában, a jelentkezőknek azonban el kell érniük a központilag meghatározott pontszámot...  Tovább »

Hány hónap alatt találnak állást a friss diplomások, és milyenek a kezdő fizetések? Megnéztük, mire számíthatnak a gazdasági szakosok.  Tovább »

Nem akarunk egyetlen szakot sem megszüntetni egy tollvonással a felsőoktatásban, az államilag támogatott képzések...  Tovább »

Június 29-ig lehet jelentkezni a Felka András-ösztöndíjpályázatra: az évente 350 ezer forintos támogatást 20 és 30 év...  Tovább »

Emelt szintű érettségi, ötös átlag és nyelvvizsga nélkül idén lehetetlen bekerülni államilag támogatott jogi és gazdasági képzésekre – a gazdasági...  Tovább »

Budapest vonzza a legtöbb külföldi MBA-hallgatót a régióban, ez nemcsak a programok magas színvonalának, hanem a...  Tovább »

Hátrányos helyzetű közgazdászhallgatóknak ajánlotta fel fizetését - visszamenőleg, 2010 szeptemberétől mandátuma...  Tovább »

Taroltak az egyesült államokbeli felsőoktatási intézmények a gazdasági és üzleti képzések versenyében a legutóbbi...  Tovább »

A 2012-es felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése szerint több képzési területen – néhány szak kivételével –...  Tovább »

150 és 300 ezer forint közötti összeget kell fizetni szeptembertől az önköltséges gazdasági alapképzésekért nappali...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X