Még az sem kizárt, hogy ezek a dolgok nagyon fognak hiányozni a felnőtt életből, sőt...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Most diplomáztok, vagy már a kezetekben az oklevél, esetleg csak egy gyakornoki állást vagy diákmunkát kerestek?  Tovább »

Az Y-generáció számára a minőségi idő, a presztízs, az azonnali siker, a közösségi élmény és a karizmatikus vezető egyaránt fontos munkahelyi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Minden ágazatban a kommunikációs és a problémamegoldó készséget értékelik legtöbbre a munkaadók, emellett a meghirdetett állások négyötödénél az...  Tovább »

Ha most diplomáztok, vagy már a kezetekben az oklevél, esetleg csak egy gyakornoki állást vagy diákmunkát kerestek: van egy ötletünk, ahol könnyedén...  Tovább »

Hol érdemes információkat szerezni? a munkaerőpiacról Hogyan alapozhatjátok meg a karriereteket már elsőévesként? Tudjátok a választ? Megmutatjuk.  Tovább »

Miért érdemes még egyetemistaként, főiskolásként utánajárni, milyen lehetőségeitek lesznek friss diplomásként? Hol érdemes információkat szerezni?  Tovább »

A felnőtté válás azt jelenti, hogy aolyan dolgokat hiányolsz az életedből, amiket korábban ki nem állhattál.  Tovább »

Úgy érzed, hogy elhagynád az első munkahelyed, de nem tudod hogyan? Elbizonytalanodtál, esetleg megijedtél a változás gondolatától? Ne aggódj!  Tovább »

Átlagosan 4,19 hónapot kell várnia egy frissen végzett diplomásnak arra, hogy munkát találjon.  Tovább »

Érdemes kilátogatni szerdán vagy csütörtökön a HVG Állásbörzére, mert az ország meghatározó cégei, külföldi és oktatási vállalkozások várnak titeket.  Tovább »

Már megbántátok, hogy a pótfelvételin sem jelentkeztetek?  Tovább »

Még jószerével be se fejeztétek az egyetemet, de már bombáznak a szülők és ismerősök, mihez is fogtok kezdeni? A „legjobb” kérdések közül válogattunk.  Tovább »

A bölcsészképzést végzett pályakezdők körülbelül 160-200 ezer forintos bruttó fizetésre számíthatnak - derül ki a diplomás-pályakövetési kutatás...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X