A szakmai alázatot és a kitartást hiányolják a leginkább a fiatalokból a HR-esek, a fiatalok viszont úgy vélik, pont ezek a legfőbb erősségeik.  Tovább »

A munkahely biztonságát és a fizetést tekintik a legfontosabbnak a pályaválasztás előtt álló hetedik osztályos fiatalok a Magyar Kereskedelmi és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jogi területen szeretnétek továbbtanulni, és kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok friss diplomásként?  Tovább »

Orvosi területen szeretnétek továbbtanulni, és kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok friss diplomásként?  Tovább »

hirdetés

Megnéztük, melyik alapszakokkal lehet a legtöbbet keresni friss diplomásként. Íme a top tíz alapszak listája:  Tovább »

Államtudományi területen szeretnétek továbbtanulni, és kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok friss diplomásként?  Tovább »

Informatikai területen szeretnétek továbbtanulni, és kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok friss diplomásként?  Tovább »

Huszonnyolcszoros az eltérés a legmagasabb és a legalacsonyabb bérek között, legtöbbet az informatikában, a műszaki és pénzügyi területen dolgozók...  Tovább »

A műszaki végzettségű friss diplomások átlagosan bruttó 266 ezer forintot keresnek, a legkedvezőbb adatokat felmutató intézmény hallgatói pedig 351...  Tovább »

Úgy tűnik, hogy nemcsak Magyarország és Európa, hanem az egész világ felsőoktatási képzésének problémát jelent, hogyan lehet piacképes a diploma -...  Tovább »

A bölcsészek tényleg a gyorséttermekben kötnek ki? Érdemes egyáltalán diplomát szerezni?  Tovább »

Mennyit keresnek a friss diplomás pályakezdők? Milyen fizetésre számíthatnak a különböző egyetemeken, főiskolákon végzett hallgatók?  Tovább »

Mire számíthatnak a friss diplomás pályakezdők?  Tovább »

A pályakezdők óránként pontosan egy dollárral keresnek kevesebbet az Egyesült Államokban, mint egy évtizede – számolt be a Huffington Post.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X