A frissen diplomázott magyarok 84,7 százaléka gyorsan talált magának munkát – derül ki az Eurostat összesítéséből.  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, hogy milyen lehet egy nagy multinál dolgozni vagy kipróbálnátok magatokat egy állásinterjún?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Március 8-9-én rendezik meg a 2018-as tavaszi HVG Állásbörzét a Papp László Budapest Sportarénában.  Tovább »

Az egyetemisták mindössze 6 százaléka akar saját vállalkozást a diploma megszerzése után.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Minden ágazatban a kommunikációs és a problémamegoldó készséget értékelik legtöbbre a munkaadók, emellett a meghirdetett állások négyötödénél az...  Tovább »

Milyen lehetőségek várnak a pályakezdőkre az autóipari vállalatoknál? El lehet-e helyezkedni angol- vagy némettudás nélkül?  Tovább »

A bölcsészek általában irodai alkalmazottként, a műszakisok mérnökként vagy gépészmérnökként, az infósok pedig szoftverfejlesztőként tudnak...  Tovább »

Mennyit ér a nyelvtudás a munkaerőpiacon? Milyen esélyeik vannak azoknak a friss diplomásoknak, akik egy idegen nyelvet sem beszélnek?  Tovább »

Nincs túltermelés bölcsészekből, nem csak a gyorséttermekben helyezkedhetnek el, és az sem igaz, hogy jelentős részük munkanélküli.  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) alapképzési szakos hallgatóinak 49 százaléka már főiskolás évei alatt munkát vállal, a dolgozó hallgatók 73...  Tovább »

Nehezen találják meg a hangot egymással a különböző korosztályba tartozó munkatársak a magyarországi munkahelyeken - derült ki egy friss kutatásból.  Tovább »

Virtuális állásbörzét rendez az ELTE november 11. és 13.  Tovább »

Már a tizenötödik önéletrajzot külditek el, de még egyetlen cég vagy intézmény sem jelzett vissza? Nem vagytok egyedül.  Tovább »

Hány hónap alatt találnak állást a friss diplomások? Közzétették a diplomás-pályakövetési rendszer 2013-as adatait.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X