Előfordulhat, hogy az egyetem után ismét otthon találjátok magatokat.  Tovább »

Mennyit keres egy szociológia vagy egy kommunikáció- és médiatudomány szakos pályakezdő?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen átlagbérre számíthatnak a gazdasági szakokat végzett diplomások?  Tovább »

A szakmai alázatot és a kitartást hiányolják a leginkább a fiatalokból a HR-esek, a fiatalok viszont úgy vélik, pont ezek a legfőbb erősségeik.  Tovább »

hirdetés

Milyen átlagbérre számíthatnak a műszaki szakokat végzett diplomások?  Tovább »

A munkahely biztonságát és a fizetést tekintik a legfontosabbnak a pályaválasztás előtt álló hetedik osztályos fiatalok a Magyar Kereskedelmi és...  Tovább »

Az egyetemen kötelező a szakmai gyakorlat és kreditek járnak a gyakornokságért?  Tovább »

A magyarok mintegy fele úgy érzi, hogy a napi munkájához használt tudásának kevesebb mint felét szerezte az iskolában – derül ki az OTP Bank...  Tovább »

Miért fontos a szakmai tapasztalat és az, hogy már az egyetem alatt szerezzetek gyakorlati tudást?  Tovább »

Mihez kezdenek azok, akik friss diplomásként munkába szeretnének állni? Biztos, hogy mindenhol tárt karokkal várják őket?  Tovább »

Mennyit keresnek a különböző szakokon végzett, néhány év munkatapasztalattal rendelkező fiatal diplomások? Miért nem reális a pályakezdők bérigénye?  Tovább »

Kevés diák van tisztában a jogaival - legalábbis a felmérések és a tapasztalatok ezt mutatják.  Tovább »

A nyári szünet nemcsak a diákoknak jelent kellemes és hasznos időszakot, a munkáltatók is komoly előnyt élveznek: még több diákot alkalmazhatnak...  Tovább »

A cégek közel fele kínál státuszt a gyakorlati időt náluk eltöltő diákoknak – derül ki a Budapesti Metropolitan Egyetem közel 300 hallgatójának...  Tovább »

Nem elég idős ahhoz, hogy szavazzon vagy autót vezessen, de William Maillis máris egyetemi végzettséggel rendelkezik.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X