Régóta kerestek megbízható, gyors online fordítót? Akkor próbáljátok ki ezt az oldalt.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, vagy csak új és fontos szavakat szeretnétek megtanulni? Újabb ingyenes és jól működő fordítót ajánlunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szükségünk van-e nyelvtudásra, ha egy alkalmazás a másodperc törtrésze alatt bármilyen szöveget képes lefordítani az anyanyelvünkre?  Tovább »

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvoktató alkalmazást mutattunk nektek, ma ezek közül ajánlunk ötöt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell...  Tovább »

Összegyűjtöttünk 5 olyan fordítóprogramot amik sokkal könnyebbé tehetik az életeteket. Egyszerűek, gyorsak és ingyenesek.  Tovább »

Külföldi nyaralásra készültök, vagy hosszú idő után újra idegen nyelven néznétek filmet, sorozatot, esetleg angol nyelvű könyvet olvasnátok?  Tovább »

Összeszedtük a legjobb fordító appokat, amelyek nem csak utazáskor lehetnek hasznosak.  Tovább »

Nagyon jól tudnak jönni azok a mobilalkalmazások, amelyek már nem csak a leírt, hanem a hallott idegen mondatokat is le tudják fordítani.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, és nem akartok szótárt cipelni magatokkal? Mutatjuk a legjobb online fordítóprogramokat - a Google fordítóján kívül.  Tovább »

Hatalmas sikert aratott a telefon kamerájával feliratokat lefordító mobilalkalmazás, amely végre magyarul is elérhető.  Tovább »

Három olyan alkalmazást ajánlunk, amely az iskolában, otthon és külföldön is megkönnyítheti az életeteket.  Tovább »

Utatás és nyelvtanulás közben is jól jöhetnek azok az appok, amelyek nemcsak leírt, hanem "hallott" szöveget is le tudnak fordítani - ma ilyen...  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, és nem akartok szótárt cipelni magatokkal?  Tovább »

Egy új iPhone-alkalmazás pillanatok alatt képes lefordítani az élőbeszédet egy idegen nyelvre, és ezzel egy időben el is raktározza az újonnan...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X