Kaphatnak-e pluszpontot a felvételi azok a végzős középiskolások, akiknek elváltak a szüleik? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hogyan kell megfelelően igazolni a fogyatékosságot?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kik várhatják a legnyugodtabban a 2017-es felvételin a ponthatárhúzást?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mire kell figyelnie azoknak, akik fogyatékosság jogcímen szeretnének többletpontokat kapni?  Tovább »

Automatikusan jár többletpont a felvételin, ha valakinek elváltak a szülei?  Tovább »

Ha most esetleg lecsúsztatok a felvételiről vagy már előre készülnétek, mutatjuk, mivel vághattok neki nagyobb eséllyel, több ponttal.  Tovább »

Akkor is jár többletpont az emelt szintű érettségiért, ha teljesen más szakterületen tanultok tovább? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Kapnak-e többletpontot a nyelvvizsgáért azok a diákok, akiknek e felvételihez kötelező volt két tárgyból az emelt szintű érettségi?  Tovább »

Beleszámít-e az OKJ az állami ösztöndíjas félévekbe? Milyen esetekben kaphattok többletpontot a szakképesítésért? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Jár többletpont a felvételin, ha gerincferdülésetek van? Hol tudjátok megnézni, hogy az állapototok fogyatékosságnak minősül-e?  Tovább »

Feltölthetitek-e még a szakképesítést igazoló dokumentumot? Milyen végzettségért jár többletpont az idei felvételin?  Tovább »

Hány éves korig végezhetitek el az első OKJ-s tanfolyamotokat ingyen? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Mit jelent az, hogy akkreditált egy nyelvvizsga? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hogyan végezhettek el egy OKJ-s képzést teljesen ingyen? Kaphattok-e érte többletpontot a felsőoktatási felvételin?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X