Automatikusan jár többletpont a felvételin, ha valakinek elváltak a szülei?  Tovább »

Ha most esetleg lecsúsztatok a felvételiről vagy már előre készülnétek, mutatjuk, mivel vághattok neki nagyobb eséllyel, több ponttal.  Tovább »

Akkor is jár többletpont az emelt szintű érettségiért, ha teljesen más szakterületen tanultok tovább? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Kapnak-e többletpontot a nyelvvizsgáért azok a diákok, akiknek e felvételihez kötelező volt két tárgyból az emelt szintű érettségi?  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Beleszámít-e az OKJ az állami ösztöndíjas félévekbe? Milyen esetekben kaphattok többletpontot a szakképesítésért? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Jár többletpont a felvételin, ha gerincferdülésetek van? Hol tudjátok megnézni, hogy az állapototok fogyatékosságnak minősül-e?  Tovább »

Feltölthetitek-e még a szakképesítést igazoló dokumentumot? Milyen végzettségért jár többletpont az idei felvételin?  Tovább »

Hány éves korig végezhetitek el az első OKJ-s tanfolyamotokat ingyen? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Mit jelent az, hogy akkreditált egy nyelvvizsga? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hogyan végezhettek el egy OKJ-s képzést teljesen ingyen? Kaphattok-e érte többletpontot a felsőoktatási felvételin?  Tovább »

Elfogadják-e emelt szintű érettségiként a nyelvvizsgát? Két jogcímen is kaphattok többletpontot a nyelvtudásért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Automatikusan jár többletpont a 2015-ös felvételin, ha valakinek elváltak a szülei? Mire vonatkozik a hátrányos helyzet?  Tovább »

Csak néhány ponttal csúsztatok le az állami ösztöndíjas helyről, ezért most egy évet ki kell hagynotok az egyetem, főiskola előtt?  Tovább »

Kaphattok-e pluszpontot, ha a szüleiteknek általános iskolai végzettsége van? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pont jár az emelt szintű érettségiért a 2014-es felvételin? Hány százalékos eredményt kell elérnetek? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X