Beleszámít-e az OKJ az állami ösztöndíjas félévekbe? Milyen esetekben kaphattok többletpontot a szakképesítésért? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Jár többletpont a felvételin, ha gerincferdülésetek van? Hol tudjátok megnézni, hogy az állapototok fogyatékosságnak minősül-e?  Tovább »

Feltölthetitek-e még a szakképesítést igazoló dokumentumot? Milyen végzettségért jár többletpont az idei felvételin?  Tovább »

Hány éves korig végezhetitek el az első OKJ-s tanfolyamotokat ingyen? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Mit jelent az, hogy akkreditált egy nyelvvizsga? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hogyan végezhettek el egy OKJ-s képzést teljesen ingyen? Kaphattok-e érte többletpontot a felsőoktatási felvételin?  Tovább »

Elfogadják-e emelt szintű érettségiként a nyelvvizsgát? Két jogcímen is kaphattok többletpontot a nyelvtudásért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Automatikusan jár többletpont a 2015-ös felvételin, ha valakinek elváltak a szülei? Mire vonatkozik a hátrányos helyzet?  Tovább »

Csak néhány ponttal csúsztatok le az állami ösztöndíjas helyről, ezért most egy évet ki kell hagynotok az egyetem, főiskola előtt?  Tovább »

Kaphattok-e pluszpontot, ha a szüleiteknek általános iskolai végzettsége van? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pont jár az emelt szintű érettségiért a 2014-es felvételin? Hány százalékos eredményt kell elérnetek? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Kapnak-e többletpontot a felsőoktatási felvételin a hátrányos helyzetű vagy fogyatékossággal élő diákok? Jár-e pont a gyermekgondozásért?  Tovább »

Minden szakon megkapjátok a 24 többletpontot az OKJ-s végzettségért? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Meddig lehet pótolni a hiányzó bizonyítványok másolatát?  Tovább »

Ha alap- vagy osztatlan képzésre jelentkeztek, a felvételin a szakirányú szakképesítésért 24 többletpontot kaphattok, de csak akkor, ha a képzési...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X