Ezen a héten lezárul az érettségi szezon, úgyhogy lassan mindenki megtudja, hány pontot szerzett a szóbelin és az...  Tovább »

A 2014-es felvételin már 260 lesz a minimumponthatár: aki nem szerez legalább ennyi pontot, nem kerülhet be egyetemre, főiskolára, még fizetős...  Tovább »

Idén is változnak a felvételi pontszámítás szabályai: több pont jár a tanulmányi versenyeken elért helyezését, nehezebb lesz bekerülni a...  Tovább »

Nem volt könnyű az idei felvételi, gyakorlatilag minden változott - a legnagyobb sokkot a keretszámok megvágása okozta, de a pontszámítási szabályok...  Tovább »

(x)

A keresett tudást lelték a Szent István Egyetemen

Három arcél, háromféle pályafutás …azaz még csak három szárba szökkenő életpálya. Azonos bennük, hogy a Szent István Egyetem polgárai.  Tovább »

Több mint négyezer felvételiző továbbtanulási terveit húzhatja keresztbe a ponthatárminimum idei emelése - szeptembertől csak azok tanulhatnak...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X