Ezen a héten lezárul az érettségi szezon, úgyhogy lassan mindenki megtudja, hány pontot szerzett a szóbelin és az...  Tovább »

A 2014-es felvételin már 260 lesz a minimumponthatár: aki nem szerez legalább ennyi pontot, nem kerülhet be egyetemre, főiskolára, még fizetős...  Tovább »

Idén is változnak a felvételi pontszámítás szabályai: több pont jár a tanulmányi versenyeken elért helyezését, nehezebb lesz bekerülni a...  Tovább »

Nem volt könnyű az idei felvételi, gyakorlatilag minden változott - a legnagyobb sokkot a keretszámok megvágása okozta, de a pontszámítási szabályok...  Tovább »

(x)

Bejczy Antalra emlékezve az Óbudai Egyetemen

Az Óbudai Egyetem Bejczy Antal iRobottechnikai Központja január 16-át Nemzetközi Bejczy Nappá nyilvánította a kiváló professzorra emlékezve.  Tovább »

Több mint négyezer felvételiző továbbtanulási terveit húzhatja keresztbe a ponthatárminimum idei emelése - szeptembertől csak azok tanulhatnak...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X