Az alap- és osztatlan képzésekre 280 pont alatt nem lehet bekerülni. De mit tehettek, ha nincs ennyi pontotok?  Tovább »

Milyen eredményt kell elérni az emelt szintű érettségin ahhoz, hogy az egyetemi-főiskolai felvételin többletpontot kapjatok érte?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hány többletpontot érnek a 2018-as felsőoktatási felvételin a versenyeredmények? Pontszámítási szabályokról szóló cikksorozatunk legújabb része.  Tovább »

Hány pontot kaptok a 2018-as felvételin, ha két emelt szintű érettségitek és egy nyelvvizsgátok van? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egy hónap múlva lejár a felsőoktatási felvételi jelentkezési határideje - ha már elkezdtétek nézegetni a szaklistát, de nem tudjátok, melyik jel mit...  Tovább »

Ha felvételiztek, akkor fontos tudnotok, hogy miért, mennyi többletpontot kaphattok.  Tovább »

Milyenek a pontszámítási szabályok a 2018-as felvételin? Hány pontot ér a két kötelező vagy választható érettségi tárgy vizsgaeredménye?  Tovább »

Bizonyos feltételeket minden jelentkezőnek teljesítenie kell a felvételin, különben nem kerülhet be a kiválasztott képzésre.  Tovább »

Hogyan számolhatják ki tanulmányi pontszámukat a 2018-ban felvételizők? Ez az a bizonyos "első 200 pont" a maximális 500 pontból. Mutatjuk.  Tovább »

A felsőoktatási szakképzésekre a 2018-as felvételin is jóval könnyebb bekerülni, mint az alap- és osztatlan szakokra. Hogy miért? Megmutatjuk.  Tovább »

Hány pontot ér a 2018-as felvételin a B2-es és a C1-es nyelvvizsga? Itt van minden pontszámítási információ a nyelvvizsgákról.  Tovább »

Kik kaphatnak többletpontokat esélyegyenlőség jogcímén, és hány pluszponttal számolhatnak a felvételizők?  Tovább »

A 2018-as felsőoktatási felvételin is lesz minimumponthatár, az alap- és osztatlan szakokra jelentkezőknek legalább 280 pontot kell gyűjteniük...  Tovább »

Milyen esélyekkel indulnak a felvételin azok, akik közepes jegyeket szereztek a középiskolában? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen tárgyakból számítanak az év végi eredmények az egyetemi-főiskolai felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X