Hány pont jár a 2018-as felvételin az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) döntőseinek?  Tovább »

Májusban kezdődik a 2018-as tavaszi érettségi szezon - mikor nem jár többletpont az emelt szintű érettségiért?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jár-e többletpont a felvételin azoknak a jelentkezőknek, akik GYES-t vagy GYED-et kapnak? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Elfogadják-e a "régi", 2005 előtt tett érettségit az egyetemi-főiskolai felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Marad-e az érettségi pontok duplázásának lehetősége az egyetemi-főiskolai felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Miért fontos, hogy átmenjetek az alkalmassági vizsgán, ha olyan szakra jelentkeztek, amelyen ez felvételi feltétel?  Tovább »

Milyen esélyekkel indulnak a felvételin azok, akik közepes jegyeket szereztek a középiskolában? Semmi sincs veszve.  Tovább »

Milyen eredményt kell elérni az emelt szintű érettségin ahhoz, hogy az egyetemi-főiskolai felvételin többletpontot kapjatok érte?  Tovább »

"Szeretnék jelentkezni több olyan szakra is a felvételin, ahol alkalmassági vizsgát kérnek. Mi történik, ha nem sikerül a vizsga? Hány pontom lesz?  Tovább »

Kiválasztottátok azokat a szakokat, amelyeket megjelöltök majd a felsőoktatási felvételi jelentkezési lapon?  Tovább »

Miért fontos, hogy átmenjetek az alkalmassági vizsgán, ha olyan szakra jelentkeztek, amelyen ez felvételi feltétel?  Tovább »

Idén felvételiztek egyetemre vagy főiskolára, de még nem számoltátok ki, hány ponttal vágtok neki a felvételinek?  Tovább »

Hogyan számolják ki a felvételi pontszámotokat, ha nem tanultatok idegen nyelvet, vagy nem érettségiztetek idegen nyelvből?  Tovább »

Van már egy diplomátok és ismét alap- vagy osztatlan képzésre jelentkeznétek?  Tovább »

Kell-e jelezni a felsőoktatási felvételi jelentkezéskor, hogy a következő hónapokban - várhatóan - sikerül majd a nyelvvizsga?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X