Csaknem száz, korábban becsapott felvételiző kezdheti meg tanulmányait jövőre a tokiói orvostudományi egyetemen, amelyről idén nyáron kiderült, hogy...  Tovább »

Éveken át manipulálta a tokiói orvostudományi egyetem a felvételi pontszámokat: a nőkét csökkentették, egyes férfiakét pedig megemelték, hogy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak pár óra van hátra, és nyilvánosságra hozzák a 2018-as felvételi ponthatárokat.  Tovább »

Szigorítana a Magyar Nemzeti Bank az érettségi szabályain, több tízezer forintot veszítenek a pedagógusok azzal, hogy a bértáblájuk alapjának...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mit jelenthet, ha az e-felvételi oldalán azt látjátok, hogy 0 a pontszámotok? Utánajártunk.  Tovább »

Milyenek voltak a tavalyi vagy a két évvel ezelőtti felvételi ponthatárok? Most megnézhetitek az elmúlt hat év összes egyetemi/főiskolai ponthatárát.  Tovább »

Már megnézhetitek az e-felvételi rendszerében az összpontszámotokat - két hét múlva pedig jönnek a ponthatárok!  Tovább »

Lassan jönnek az eredmények, de ezzel nagyon nincs vége a felvételi folyamatnak.  Tovább »

Két nappal a ponthatárok kihirdetése előtt technikai problémákkal küzd a Felvi.  Tovább »

"Felhívjuk a külhoni magyar jelentkezők figyelmét, hogy az általános felvételi eljárásban jelenleg is folyamatban van...  Tovább »

Mit kell tenni, ha rossz pontszám szerepel az e-felvételin felületén? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Legalább nyolcezer hátrányos helyzetű diák továbbtanulását segíti egy most induló program, amely négymilliárd...  Tovább »

Nem stimmel a Felvin lévő felvételi pontszám?  Tovább »

Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén is módosítottak a pontszámítás szabályain – az egyik legfontosabb változás...  Tovább »

Kétszáznegyven alatti pontszámmal egyetlen felvételiző sem kerülhet be az egyetemek, főiskolák alap-, osztatlan és...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X