Milyenek voltak a 2013-as és 2012-es ponthatárok a szabadbölcsészet alapszakon? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hányan kerülhetnek be a vidéki tudományegyetemek legnépszerűbb szakjaira? Hányan jelentkeztek, és milyenek voltak a ponthatárok tavaly?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Július 24-én kiderül, kit vettek fel egyetemre, főiskolára. Milyen szakokra jelentkeztek a legtöbben, és milyenek voltak a ponthatárok tavaly?  Tovább »

Mekkora esélyetek van bekerülni a legnépszerűbb mesterszakokra? Hányan tanulhatnak állami ösztöndíjasként, és hányan felvételiznek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyenek lesznek a ponthatárok az idei év legnépszerűbb alap- és osztatlan szakjain?  Tovább »

Milyenek voltak a ponthatárok a legnépszerűbb osztatlan szakokon 2012-ben?  Tovább »

Mekkora esélyetek van bekerülni a legnépszerűbb alapképzésekre? Mely szakokra jelentkeztek a legtöbben, és milyenek voltak a tavalyi ponthatárok?  Tovább »

Hol húzzák a legmagasabb ponthatárokat az idén?  Tovább »

Milyenek voltak a 2012-es ponthatárok? Hol húzták meg a limitet az állami ösztöndíjas és az önköltséges szakokon?  Tovább »

Július 24-én húzzák a 2013-as felvételi ponthatárait: mekkora esélyetek van bekerülni orvosi és fogorvosi képzésre?  Tovább »

Július 24-én kiderül, ki jut be az egyetemekre, főiskolákra: mire számíthatnak azok, akik jogászképzésre jelentkeztek?  Tovább »

Az már most biztos, hogy a nemzetközi tanulmányok, valamint a kommunikáció és médiatudomány képzésre jelentkezőknek nem lesz könnyű dolguk.  Tovább »

Az Edutus Főiskola mechatronikai mérnök képzésére volt a legnehezebb bekerülni az idei pótfelvételin: az önköltséges...  Tovább »

Augusztus 10-én este nyolcig tart nyitva az Educatio ügyfélszolgálata, a pótfelvételizők péntekig küldhetik el...  Tovább »

Péntekig lehet jelentkezni egyetemi, főiskolai pótfelvételire, amelyen a szeptemberben induló képzésekre azok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X