Hány hallgató került be az elmúlt években egyetemre, főiskolára? Hányan fizetnek a tanulásért? A nap infografikája.  Tovább »

Meddig nyújthattok be fellebbezést a felvételi eredménye ellen? Mit kell a kérvénybe írni? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Mikor derül ki, ki jutott be valamelyik egyetemre, főiskolára a 2014-es pótfelvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2014-es felvételi ponthatárait, meghirdették a pótfelvételit, utánajártunk, milyen kiadásra számíthatnak az elsőévesek.  Tovább »

(x)

Minőségi oktatás, piacképes diploma

Maradj lendületben, használd ki a pótfelvételi nyújtotta lehetőséget, mintegy 1100 első éves hallgatót már felvettünk, neked is itt a helyed!  Tovább »

A Miskolci Egyetem az idén csaknem 1600 diplomát adott ki, és több mint 2000 hallgatót vett fel eddig a pótfelvételin kívül; 500-zal nőhet a...  Tovább »

Augusztus 4-ig minden felvételiző megkapja a besorolási döntést, az eredmény ellen augusztus 20-ig lehet fellebbezni.  Tovább »

Megvannak a 2014-es felvételi ponthatárai - többen kérdeztétek, hogy mit tehettek, ha bekerültetek az egyik megjelölt szakra, de mégsem szeretnétek...  Tovább »

A felsőoktatásba jelentkező több mint 106 ezer diák közül mintegy 74 ezren nyertek felvételt - közölte Palkovics László, az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Nincs markáns változás a Szegedi Tudományegyetemre (SZTE) felvett hallgatók számában a tavalyi adatokhoz képest, az kevesebb mint két százalékkal...  Tovább »

Augusztus 12-ig jelentkezhetnek a 2014-es pótfelvételire azok a diákok, akik egyetlen szakra sem kerültek be, vagy nem vettek részt az idei...  Tovább »

Egy kivételével minden népszerű szakon nőtt a ponthatár a nagy vidéki egyetemeken, a fizetős helyre jelentkezőknek pedig ugyanolyan jól kellett...  Tovább »

Az általános orvosi szak volt a legnépszerűbb a 2014-es általános felvételi eljárásban a Debreceni Egyetemen, ahová az idén 6290 hallgatót vettek...  Tovább »

Az ELTE bölcsészkarára, a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karára, a Budapesti Corvinus Egyetem ra, valamint a győri Széchenyi...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem vette fel a legtöbb jelentkezőt az idei felvételin - az ELTE-n...  Tovább »

Magyar-történelem, angol-magyar, testnevelés-gyógytestnevelés - ezekre a tanári szakpárokra vették fel a legtöbb jelentkezőt az Educatio friss...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X