Összesen 41 állami ösztöndíjas képzésen lesz központi ponthatár, emelkedik a minimumponthatár, duális képzések is indulnak szeptembertől, és csak...  Tovább »

Az eddigieknél jóval több alap- és osztatlan szakon lesz központi ponthatár a 2015-ös felvételin: azok a jelentkezők, akik ennél kevesebb pontot...  Tovább »

Több szak állami ösztöndíjas formáján húznak központi ponthatárokat a 2015-ös felvételin - jelentette be Maruzsa Zoltán felsőoktatási helyettes...  Tovább »

Emelkedik a felvételhez szükséges általános ponthatár, a tavalyi 16 szak mellett további 25 szakon határoztak meg magyar állami ösztöndíjas...  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

A 2015-ös és a 2016-os felvételin ismét emelkedik az alap- és osztatlan szakok, valamint a felsőoktatási szakképzések minimumponthatára, néhány éven...  Tovább »

Mikor húzzák meg a keresztféléves felvételi ponthatárait? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pontot kell szerezni a 2016-os felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mikor derül ki, kit vettek fel a 2015 februárjában induló egyetemi, főiskolai képzésekre? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szerdán elindult a keresztféléves felvételi - összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a jelentkezés menetéről, a szakokról és az árakról.  Tovább »

Csütörtökön húzzák a 2014-es pótfelvételi ponthatárait: nemsokára kiderül, kik kezdhetik el szeptemberben az egyetemet, főiskolát.  Tovább »

Augusztus 28-án hozzák nyilvánosságra az idei pótfelvételi ponthatárait, amelyek nem lehetnek alacsonyabbak a július...  Tovább »

Augusztus 12-én jár le a pótfelvételi jelentkezési határideje: összegyűjtöttünk minden fontos infót, amelyre szükségetek lehet.  Tovább »

Amennyiben azért csúsztatok le a felvételiről, mert nem értétek el a 260 pontos minimumponthatárt, megoldás lehet, ha a pótfelvételin jelentkeztek...  Tovább »

Bár korábban a felsőoktatási államtitkárság azt ígérte, nem emelkedhetnek a tizenhat szak állami ösztöndíjas képzésének előzetes ponthatárai, a...  Tovább »

Hány hallgató került be az elmúlt években egyetemre, főiskolára? Hányan fizetnek a tanulásért? A nap infografikája.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X