Nincs annyi pontotok, hogy bekerüljetek valamelyik alap- vagy osztatlan szakra?  Tovább »

Keresztféléves felvételivel jelentkeztek egyetemre, főiskolára?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ma kiderül, hányan kezdik meg idén szeptemberben tanulmányaikat valamelyik felsőoktatási intézményben, hiszen kihirdetik a 2018-as pótfelvételi...  Tovább »

Ha bekerültetek az egyetemre, akkor hamarosan ideje lesz elkezdeni készülni az első félévetekre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A most érkező külföldi hallgatókkal tovább emelkedik a Debreceni Egyetem elsőéveseinek száma: a tavalyi 1690 után ebben az évben már 1825-en...  Tovább »

Milyenek lesznek a ponthatárok a 2018-as pótfelvételin? Milyen szabályokra kell odafigyelnetek, ha jelentkeztek a pótfelvételire?  Tovább »

Íme az idei felvételi legnépszerűbb orvosi, jogi, informatikai, bölcsész, műszaki, gazdasági és természettudományi képzésének ponthatára.  Tovább »

Azok is beadhatják a pótfelvételis jelentkezést, akiknek nincs meg a 280 pontja?  Tovább »

Fellebbezés helyett közigazgatási pert kell indítania annak a felsőoktatásba jelentkezőnek, aki szerint az Oktatási Hivatal (OH) besorolási döntése...  Tovább »

Mit tehettek, ha meggondoltátok magatokat, és mégsem iratkoznátok be arra a képzésre, ahová bekerültetek a 2018-as felvételin?  Tovább »

Pszichológia, vezetés és szervezés, kommunikáció- és médiatudomány: ezekre a mesterképzési szakokra szerzett nappali tagozatos, állami ösztöndíjas...  Tovább »

Mikor kaptok hivatalos értesítést arról, hogy bekerültetek az egyik megjelölt szakra? Néhány nap múlva érkezik a besorolási határozat.  Tovább »

Növelte hallgatói létszámát a 2018-as központi felvételi eljárásban a Szegedi Tudományegyetem: összesen 5817 új hallgatót vett fel az intézmény.  Tovább »

Turizmus-vendéglátás, gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, gazdaságinformatikus, pénzügy és számvitel - ezek idén a legnépszerűbb...  Tovább »

Az óvodapedagógus volt a legnépszerűbb szak a Nyíregyházi Egyetemen, ahová összesen 1088 felvételiző került be.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X