Február 15-ig jelentkezhettek a 2015-ös felvételire: megnéztük, milyenek az osztatlan tanárképzési szakok, mit tanulhattok a legnépszerűbb...  Tovább »

Nem érdemes a postást várni, ha jelentkeztetek az idei keresztféléves felvételire - a besorolási döntés nem postán érkezik.  Tovább »

Megvannak a keresztféléves felvételi ponthatárai - a legjobb eredmény a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, valamint a Budapesti Műszaki és...  Tovább »

Több mint 5800-an jelentkeztek az idei keresztféléves felvételire - a legnépszerűbb alap- és osztatlan szakok listája az idén sem változott...  Tovább »

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2015-ös keresztféléves felvételi ponthatárait - volt olyan mesterszak, amelyre csak 80 feletti pontszámmal lehetett bekerülni.  Tovább »

Bekerültehettek a kiválasztott szakra, ha nem mentek át az alkalmassági vizsgán? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Várhatóan csütörtökön határozzák meg az idei keresztféléves felvételi pontszámait, amelyeket a www.felvi.hu oldalon hoznak nyilvánosságra.  Tovább »

Jövő hét csütörtökön kiderül, kik kezdhetik el februárban az egyetemet vagy a főiskolát.  Tovább »

Milyen ponthatárokra számíthatnak azok a felvételizők, akik államilag finanszírozott orvosi képzésre szeretnének bekerülni?  Tovább »

Ismét szigorítottak a felvételi szabályain, a gyengébb teljesítményű jelentkezők aligha jutnak majd be a népszerűbb szakokra.  Tovább »

Összesen 41 állami ösztöndíjas képzésen lesz központi ponthatár, emelkedik a minimumponthatár, duális képzések is indulnak szeptembertől, és csak...  Tovább »

Az eddigieknél jóval több alap- és osztatlan szakon lesz központi ponthatár a 2015-ös felvételin: azok a jelentkezők, akik ennél kevesebb pontot...  Tovább »

Több szak állami ösztöndíjas formáján húznak központi ponthatárokat a 2015-ös felvételin - jelentette be Maruzsa Zoltán felsőoktatási helyettes...  Tovább »

Emelkedik a felvételhez szükséges általános ponthatár, a tavalyi 16 szak mellett további 25 szakon határoztak meg magyar állami ösztöndíjas...  Tovább »

A 2015-ös és a 2016-os felvételin ismét emelkedik az alap- és osztatlan szakok, valamint a felsőoktatási szakképzések minimumponthatára, néhány éven...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X