Megvannak a keresztféléves felvételi ponthatárai - van olyan mesterképzés, ahova csak maximum pontszámmal lehetett bejutni.  Tovább »

Több mint 5400-an jelentkeztek az idei keresztféléves felvételire - a legnépszerűbb alap- és osztatlan szakok listája az idén sem változott...  Tovább »

Várhatóan szerdán határozzák meg az idei keresztféléves felvételi pontszámait, amelyeket a felvi.hu oldalon hoznak majd nyilvánosságra.  Tovább »

Tovább emeltek a központi ponthatárokon, a gyengébb teljesítményű jelentkezők aligha jutnak majd be a népszerűbb szakokra.  Tovább »

Tíz szakra még a tavalyinál is nehezebb lesz a bejutás a 2016-os felvételin, ugyanis emelték a központi ponthatárokat.  Tovább »

Darabszámra maradt a 41 szak, ahol központi ponthatárt húztak, ám sok szaknál emelték a ponthatárt a tavalyihoz képest.  Tovább »

Érdekes előterjesztés jelent meg a kormány honlapján.  Tovább »

Augusztus 10-ig és kizárólag elektronikus úton nyújthatnak be pótfelvételi kérelmet azok a diákok, akiket az általános felvételi eljárásban nem...  Tovább »

Már lehet jelentkezni a 2015-ös pótfelvélire, azokra a fizetős szakokra azonban most sem lesz könnyű bekerülni, amelyeken magas ponthatárokat húztak...  Tovább »

Érdemes akkor is fellebbezni, ha csak pár ponttal csúsztatok le a felvételiről?  Tovább »

Meddig nyújthattok be fellebbezést a felvételi eredménye ellen? Mit kell a kérvénybe írni? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Mikor derül ki, ki jutott be valamelyik egyetemre, főiskolára a 2015-ös pótfelvételin?  Tovább »

Sokak életében sorsdöntő lehetett a csütörtöki ponthatárhirdetés. A hvg.  Tovább »

Augusztus 5-ig minden felvételiző megkapja a besorolási döntést, az e-felvételiből akkor lesz letölthető a határozat.  Tovább »

Megvannak a 2015-ös felvételi ponthatárai - többen kérdeztétek, hogy mit tehettek, ha bekerültetek az egyik megjelölt szakra, de mégsem szeretnétek...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X