Ha még mindig a szakok sorrendjén görcsöltök, vagy félóránként újraszámoljátok a pontjaitokat, akkor biztosak lehettek benne, hogy túlstresszelitek...  Tovább »

Várhatóan ma este 20 órától hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait.  Tovább »

Ma húzzák a 2014-es felvételi ponthatárait - este nyolckor kiderül, változtatnak-e a tizenhat népszerű szak ponthatárain, többen jutnak-e be...  Tovább »

Hol ünnepelhettek a ponthatárhúzás éjszakáján? Itt vannak a legjobb bulik az ország több pontjáról.  Tovább »

(x)

DF diplomások – életrevaló, sikeres munkavállalók!

A Dunaújvárosi Főiskola piacképes gyakorlati tudást, rendszerszemléletet, kapcsolati tőkét ad és életre nevel.  Tovább »

2013-ban már 240 pont körüli eredménnyel be lehetett kerülni a nagy vidéki egyetemek legnépszerűbb képzéseire, de van, ahol 414 pont alatt senkit...  Tovább »

Hogyan húzzák a felvételi ponthatárait? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hányan jelentkeztek a népszerű műszaki alapszakokra? Milyen ponthatárokra számíthattok?  Tovább »

A debreceni felvételizők sem maradnak ponthatárváró buli nélkül: a Campus Fesztiválon vetítik ki a 2014-es ponthatárokat.  Tovább »

Várhatóan csütörtök este 20 órától hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait.  Tovább »

Már csak egy nap, és kiderül, kit hova vettek fel - az eduline-nal egész nap követhetitek az eseményeket, beszámolunk a ponthatárokról, tudósítunk a...  Tovább »

Az idén is többszörös a túljelentkezés a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nappali tagozatos, ösztöndíjas képzésein.  Tovább »

Július 24-én húzzák a ponthatárokat: mire számíthatnak azok, akik valamelyik bölcsészképzésre jelentkeztek?  Tovább »

Több városban szerveznek ponthatárváró bulit július 24-én: itt vannak a budapesti, a pécsi és a szolnoki programok.  Tovább »

Három nap múlva eldől, ki kerül be egyetemre vagy főiskolára a 2014-es felvételin. Összegyűjtöttük az összes infót.  Tovább »

Hányan szerezhetnek állami ösztöndíjas helyet azon a tizenhat szakon, amelyen az idén is központi ponthatárt húztak?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X