Míg a végzősök többsége az érettségire készül, akadnak olyanok is, akik már a ponthatárok miatt izgulnak. Mikor derül ki, kit hova vettek fel?  Tovább »

Az idén is nehéz lesz állami ösztöndíjas helyet szerezni azon a 16 népszerű szakon, ahol központi ponthatárt húztak.  Tovább »

Milyenek lesznek az idei ponthatárok a felsőoktatási szakképzéseken? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Elég a 260, vagy jó lenne összegyűjteni 430-440 pontot? Milyen ponthatárokat húznak majd az idei felvételin?  Tovább »

Milyenek voltak a 2013-as és 2012-es ponthatárok a szabadbölcsészet alapszakon? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2014-es keresztféléves felvételi ponthatárait: volt olyan képzés, ahova csak az kerülhetett be, aki a maximális száz pontból...  Tovább »

Várhatóan csütörtökön hirdetik ki a februárban induló felsőoktatási képzések felvételi ponthatárait - közölte az...  Tovább »

Emelkedett a minimumponthatár az alap- és osztatlan szakokon, valamint a felsőoktatási szakképzéseken.  Tovább »

Mikor hozzák nyilvánosságra a 2014-es ponthatárokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyenek a pontszámítási szabályok a 2014-es felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Megkezdődött a 2014-es felvételi időszak: meddig kell leadni a jelentkezési lapot? Mikor húzzák a ponthatárokat?  Tovább »

Január 9-ig lehet pótolni a keresztféléves felsőoktatási eljárás hiányzó dokumentumait, illetve a jelentkezési...  Tovább »

Milyen tanulmányi eredménnyel lehet bekerülni 2014-ben az egyetemekre és főiskolákra? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Meddig lehet módosítani a jelentkezési lapon megjelölt szakok sorrendjén? Hogyan kell hitelesíteni az e-felvételin megadott adatokat?  Tovább »

Alig több mint ezer felvételizőnek jelent megoldást a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X