Érdekes előterjesztés jelent meg a kormány honlapján.  Tovább »

Augusztus 10-ig és kizárólag elektronikus úton nyújthatnak be pótfelvételi kérelmet azok a diákok, akiket az általános felvételi eljárásban nem...  Tovább »

Már lehet jelentkezni a 2015-ös pótfelvélire, azokra a fizetős szakokra azonban most sem lesz könnyű bekerülni, amelyeken magas ponthatárokat húztak...  Tovább »

Érdemes akkor is fellebbezni, ha csak pár ponttal csúsztatok le a felvételiről?  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Meddig nyújthattok be fellebbezést a felvételi eredménye ellen? Mit kell a kérvénybe írni? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Mikor derül ki, ki jutott be valamelyik egyetemre, főiskolára a 2015-ös pótfelvételin?  Tovább »

Sokak életében sorsdöntő lehetett a csütörtöki ponthatárhirdetés. A hvg.  Tovább »

Augusztus 5-ig minden felvételiző megkapja a besorolási döntést, az e-felvételiből akkor lesz letölthető a határozat.  Tovább »

Megvannak a 2015-ös felvételi ponthatárai - többen kérdeztétek, hogy mit tehettek, ha bekerültetek az egyik megjelölt szakra, de mégsem szeretnétek...  Tovább »

A felsőoktatásba jelentkező 105 ezer diák közül mintegy 72 ezret vettek fel, ami lényegében megegyezik a tavalyi arányokkal - közölte Palkovics...  Tovább »

Augusztus 10-ig jelentkezhetnek a 2015-ös pótfelvételire azok a diákok, akik egyetlen szakra sem kerültek be, vagy nem vettek részt az idei...  Tovább »

Vezetés és szervezés, vállalkozásfejlesztés, pénzügy, marketing - ezek voltak az idei felvételi legnépszerűbb mesterképzései.  Tovább »

Az ELTE bölcsészkarára, a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karára, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karára...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Szegedi Tudományegyetem és a Debreceni Egyetem vette fel a legtöbb jelentkezőt az idei felvételin - az ELTE-n...  Tovább »

Több mint 2200-an kerültek be a 2015-ös felvételi legnépszerűbb alapképzésére, a gazdálkodási és menedzsmentre, de kétezernél több hallgató kezdi...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X