A 2015-ös és a 2016-os felvételin ismét emelkedik az alap- és osztatlan szakok, valamint a felsőoktatási szakképzések minimumponthatára, néhány éven...  Tovább »

Mikor húzzák meg a keresztféléves felvételi ponthatárait? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pontot kell szerezni a 2016-os felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mikor derül ki, kit vettek fel a 2015 februárjában induló egyetemi, főiskolai képzésekre? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

(x)

Gondoskodjon magáról is!

A középiskolások, egyetemisták szüleinek többsége valószínűleg gyermeke jövőjét tartja legfontosabbnak. Sokan még saját jövőjükről is megfeledkeznek.  Tovább »

Szerdán elindult a keresztféléves felvételi - összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a jelentkezés menetéről, a szakokról és az árakról.  Tovább »

Csütörtökön húzzák a 2014-es pótfelvételi ponthatárait: nemsokára kiderül, kik kezdhetik el szeptemberben az egyetemet, főiskolát.  Tovább »

Augusztus 28-án hozzák nyilvánosságra az idei pótfelvételi ponthatárait, amelyek nem lehetnek alacsonyabbak a július...  Tovább »

Augusztus 12-én jár le a pótfelvételi jelentkezési határideje: összegyűjtöttünk minden fontos infót, amelyre szükségetek lehet.  Tovább »

Amennyiben azért csúsztatok le a felvételiről, mert nem értétek el a 260 pontos minimumponthatárt, megoldás lehet, ha a pótfelvételin jelentkeztek...  Tovább »

Bár korábban a felsőoktatási államtitkárság azt ígérte, nem emelkedhetnek a tizenhat szak állami ösztöndíjas képzésének előzetes ponthatárai, a...  Tovább »

Hány hallgató került be az elmúlt években egyetemre, főiskolára? Hányan fizetnek a tanulásért? A nap infografikája.  Tovább »

Meddig nyújthattok be fellebbezést a felvételi eredménye ellen? Mit kell a kérvénybe írni? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Mikor derül ki, ki jutott be valamelyik egyetemre, főiskolára a 2014-es pótfelvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2014-es felvételi ponthatárait, meghirdették a pótfelvételit, utánajártunk, milyen kiadásra számíthatnak az elsőévesek.  Tovább »

A Miskolci Egyetem az idén csaknem 1600 diplomát adott ki, és több mint 2000 hallgatót vett fel eddig a pótfelvételin kívül; 500-zal nőhet a...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X