Jövő héten kiderülnek az idei felvételi ponthatárai. Megvan, melyik korosztály jelentkezett legnagyobb arányban a 2018-as felvételire.  Tovább »

Megvan a pécsi Pont Ott Parti programja is, a felvételizők este hattól közösen várhatják a 2018-as ponthatárokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megvan a budapesti Pont Ott Parti programja - mutatjuk, mivel tölthetitek el az időt a 2018-as felvételi ponthatárok kihirdetéséig.  Tovább »

Hamarosan indul az egyetemisták rohama az albérletekért, de Budapesten és a vidéki egyetemi városokban tavasz óta pörög az ingatlanpiac.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Végéhez közeledik a felvételi eljárás, hamarosan kihirdetik a ponthatárokat: jelenleg a július 11-ig beküldött dokumentumok, módosító kérelmek...  Tovább »

Mit jelenthet, ha az e-felvételi oldalán azt látjátok, hogy 0 a pontszámotok? Utánajártunk.  Tovább »

Így számolhatjátok ki a felvételi pontjaitokat és itt nézhetitek meg a hivatalos összpontszámotokat.  Tovább »

Milyenek voltak a tavalyi vagy a két évvel ezelőtti felvételi ponthatárok? Most megnézhetitek az elmúlt hat év összes egyetemi/főiskolai ponthatárát.  Tovább »

Már megnézhetitek az e-felvételi rendszerében az összpontszámotokat - két hét múlva pedig jönnek a ponthatárok!  Tovább »

A Rio Budapest lesz az idei fővárosi Pont Ott Parti helyszíne, a programok délután háromtól kezdődnek. Mi már azt is tudjuk, milyen koncert lesz.  Tovább »

A tanév és az érettségi szezon már véget ért, az egyetemre-főiskolára felvételizőknek azonban még vannak feladataik.  Tovább »

Szeretnétek kiszámolni, hány pontot szereztetek tanulmányi és érettségi eredményeitekkel, nyelvvizsgával, versenyeredményekkel az idei felvételin?  Tovább »

Negyvenegy szakon a 2018-as felvételin is előzetes ponthatárokat húztak, többre jeles érettségi, nyelvvizsga vagy emelt szintű érettségi nélkül...  Tovább »

Két hét múlva kiderül, ki került be egyetemre, főiskolára - akinek pedig nem jött össze az idei felvételi, az a 2018-as pótfelvételin próbálkozhat...  Tovább »

Hamarosan itt az idei ponthatárhúzás, vajon milyen szakokhoz kellett tavaly 500 pont? Utánajártunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X