Mi történik, ha a keresztféléves felvételi határidejéig nem tudtátok feltölteni a nyelvvizsgátokat az E-felvételi rendszerébe, mert még nem jött meg...  Tovább »

A felsőoktatásról, a nyelvoktatásról és a légszennyezésről volt szó az interpellációk között hétfőn az Országgyűlésben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Fel kell tölteni az E-felvételibe a bizonyítvány szkennelt változatát? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Érdemes lenne megfontolni, hogy a mostani két nyelv helyett, a jelenlegi óraszám megtartásával egy nyelvet taníthatnának a szakgimnáziumokban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Számos diák az utolsó pillanatra hagyja a nyelvvizsga megszerzését a felvételi előtt.  Tovább »

Milyen felvételi követelményekkel számolni 2020-tól? Olvasói kérdésekre válaszolunk.  Tovább »

Szigorítanak a felvételi szabályain 2020-tól: aki nem szerez legalább egy középfokú nyelvvizsgát és egy emelt szintű érettségin, nem juthat be...  Tovább »

Ha a nyelvvizsga már most feltétele lenne a felsőoktatási tanulmányok megkezdésének, a jelentkezők 40 százaléka nem kerülne be egyetemre, vagy...  Tovább »

A felsőoktatási helyettes államtitkárság megbízására készült egy modellszámítás az Oktatási Hivatalban arról, hogy mi várható 2020-tól, amikor a...  Tovább »

Két év múlva csak azok kerülhetnek be egyetemre vagy főiskolára, akiknek van legalább egy középfokú nyelvvizsgájuk - több tízezren csúszhatnak le a...  Tovább »

Maguk az egyetemek lesznek azok, amelyek – finanszírozási okok miatt – szabotálják majd a rendelkezés végrehajtását.  Tovább »

Nyelvvizsgát szereztetek, de nem tudjátok, milyen adatokat kell megadnotok azért, hogy a felvételin pluszpontot is kapjatok érte?  Tovább »

Idén szereztétek meg a nyelvvizsgátokat, és szeretnétek pluszpontokat kapni érte a felvételin?  Tovább »

Meddig tölthetik fel az egyetemre-főiskolára felvételizők a jelentkezési határidő után megszerzett bizonyítványokat az e-felvételi rendszerébe?  Tovább »

Meddig tölthetik fel az egyetemre-főiskolára felvételizők a jelentkezési határidő után megszerzett bizonyítványokat az e-felvételi rendszerébe?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X