Mesterszakra jelentkeztetek? Akkor nem árt tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

Ma éjfélig lehet a felsőoktatási intézmények szeptemberben induló képzéseire jelentkezni, az e-felvételin keresztül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csütörtök éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre, kizárólag az e-felvételin keresztül.  Tovább »

Mesterszakra jelentkeztek? Fontos tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételire, a felvételi ügyfélszolgálat hosszabbított nyitvatartással készül a határidőre.  Tovább »

Nem csak a felvételi jelentkezési határidő jár le február 15-én. Ha még nem tettétek, érdemes felírni a naptárba!  Tovább »

Már csak pár órátok van a jelentkezés véglegesítésére, ha részt szeretnétek venni az idei keresztféléves felvételin.  Tovább »

Péntektől lehet jelentkezni a 2017 februárjában induló felsőoktatási képzésekre, a jelentkezőknek egy hónap áll rendelkezésükre, hogy eldöntsék...  Tovább »

Még egy hónapig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

November 15-én éjfélig lehet jelentkezni a keresztféléves felvételire, ezért vasárnap is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat.  Tovább »

Meddig csatolhatjátok a már meglévő dokumentumaitokat a felsőoktatási jelentkezés mellé? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ma éjfélig jelentkezhettek a 2015-ös felsőoktatási felvételire, és ugyaneddig kell befizetnetek az eljárási díjat is.  Tovább »

Február 15-ig adhatjátok le a jelentkezéseteket a 2015-ös felvételin. Milyen határidőket nem szabad elfelejteni utána? Összegyűjtöttük.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a szeptemberben induló egyetemi és főiskolai képzésekre - íme, a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Napokon belül megjelenik a 2015-ös felvételi tájékoztató: ha most jelentkeztek egyetemre vagy főiskolára, ezeket a határidőket nem szabad...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X