Ma éjfélig jelentkezhettek az egyetemek és főiskolák szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterszakjaira...  Tovább »

Meddig kell befizetni a felsőoktatási felvételi eljárási díját? Csak csekken lehet fizetni, vagy átutalással is?  Tovább »

Már csak egy hétig jelentkezhettek a 2014-es felsőoktatási felvételire - február 15-ig kell véglegesítenetek az...  Tovább »

A 2014-es felvételi jelentkezési határideje miatt egész hétvégén fogadja a diákokat az Educatio ügyfélszolgálata.  Tovább »

Már jelentkezhettek a szeptemberben induló képzésekre. Mikor van a jelentkezési határidő? Meddig lehet a hiányzó dokumentumokat pótolni?  Tovább »

Meddig lehet leadni a jelentkezést a középiskolákba 2014-ben? Honnan lehet letölteni a nyomtatványokat? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Megkezdődött a 2014-es felvételi időszak: meddig kell leadni a jelentkezési lapot? Mikor húzzák a ponthatárokat?  Tovább »

Az elmúlt két évvel ellentétben 2014-ben március elseje helyett február 15-ig lehet majd jelentkezni a felsőoktatási...  Tovább »

Meddig kell jelentkezniük a központi írásbeli vizsgára azoknak, akik 2014-ben szeretnék elkezdeni a középiskolát? Mikor vizsgáznak a diákok?  Tovább »

November 15-ig lehet jelentkezni az idei keresztféléves felvételire, ugyanez a határideje a dokumentumok - érettségi...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Educatio a keresztféléves felvételi tájékoztatóját. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.  Tovább »

A március elsejei jelentkezési határidő miatt egész hétvégén fogadja a felvételizőket az Educatio ügyfélszolgálata.  Tovább »

A felsőoktatásba elektronikus módon is jelentkezhettek, az e-felvételi rendszerén keresztül, 2013. február 1. és 2013.  Tovább »

Újabb olvasói kérdést kaptunk: mi a teendő, ha még nem szereztétek meg a diplomát, de a 2013-as keresztféléves felvételire már jelentkeznétek?  Tovább »

Csütörtök estig 57 ezer – elektronikus és hagyományos - jelentkezési lap érkezett be az Oktatási Hivatalhoz (OH), a...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X