Még egy hónapig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

November 15-én éjfélig lehet jelentkezni a keresztféléves felvételire, ezért vasárnap is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat.  Tovább »

Meddig csatolhatjátok a már meglévő dokumentumaitokat a felsőoktatási jelentkezés mellé? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ma éjfélig jelentkezhettek a 2015-ös felsőoktatási felvételire, és ugyaneddig kell befizetnetek az eljárási díjat is.  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Február 15-ig adhatjátok le a jelentkezéseteket a 2015-ös felvételin. Milyen határidőket nem szabad elfelejteni utána? Összegyűjtöttük.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a szeptemberben induló egyetemi és főiskolai képzésekre - íme, a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Napokon belül megjelenik a 2015-ös felvételi tájékoztató: ha most jelentkeztek egyetemre vagy főiskolára, ezeket a határidőket nem szabad...  Tovább »

Legkésőbb ma kell feladnotok a jelentkezési lapokat a középiskolai felvételi központi írásbeli vizsgájára.  Tovább »

Ma éjfélig jelentkezhettek a keresztféléves felvételire, aki erről lemarad, biztosan nem kezdi el februárban az egyetemet, főiskolát.  Tovább »

November 15-én éjfélig lehet jelentkezni a keresztféléves felvételire, ezért szombaton is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat.  Tovább »

Már csak egy napotok van arra, hogy leadjátok a keresztféléves felvételi jelentkezési lapját.  Tovább »

Ha februárban el akarjátok kezdeni az egyetemet vagy a főiskolát, szombatig jelentkeznetek kell az idei keresztféléves felvételire.  Tovább »

Meddig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat a keresztféléves felvételire jelentkezők? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ma éjfélig jelentkezhettek az egyetemek és főiskolák szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterszakjaira...  Tovább »

Meddig kell befizetni a felsőoktatási felvételi eljárási díját? Csak csekken lehet fizetni, vagy átutalással is?  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X