Már csak pár órátok van a jelentkezés véglegesítésére, ha részt szeretnétek venni az idei keresztféléves felvételin.  Tovább »

Péntektől lehet jelentkezni a 2017 februárjában induló felsőoktatási képzésekre, a jelentkezőknek egy hónap áll rendelkezésükre, hogy eldöntsék...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még egy hónapig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint a felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

November 15-én éjfélig lehet jelentkezni a keresztféléves felvételire, ezért vasárnap is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Meddig csatolhatjátok a már meglévő dokumentumaitokat a felsőoktatási jelentkezés mellé? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ma éjfélig jelentkezhettek a 2015-ös felsőoktatási felvételire, és ugyaneddig kell befizetnetek az eljárási díjat is.  Tovább »

Február 15-ig adhatjátok le a jelentkezéseteket a 2015-ös felvételin. Milyen határidőket nem szabad elfelejteni utána? Összegyűjtöttük.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a szeptemberben induló egyetemi és főiskolai képzésekre - íme, a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Napokon belül megjelenik a 2015-ös felvételi tájékoztató: ha most jelentkeztek egyetemre vagy főiskolára, ezeket a határidőket nem szabad...  Tovább »

Legkésőbb ma kell feladnotok a jelentkezési lapokat a középiskolai felvételi központi írásbeli vizsgájára.  Tovább »

Ma éjfélig jelentkezhettek a keresztféléves felvételire, aki erről lemarad, biztosan nem kezdi el februárban az egyetemet, főiskolát.  Tovább »

November 15-én éjfélig lehet jelentkezni a keresztféléves felvételire, ezért szombaton is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat.  Tovább »

Már csak egy napotok van arra, hogy leadjátok a keresztféléves felvételi jelentkezési lapját.  Tovább »

Ha februárban el akarjátok kezdeni az egyetemet vagy a főiskolát, szombatig jelentkeznetek kell az idei keresztféléves felvételire.  Tovább »

Meddig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat a keresztféléves felvételire jelentkezők? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X