Csütörtök éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre, kizárólag az e-felvételin keresztül.  Tovább »

A felvételihez kötelező az ügyfélkapu regisztráció, vagy anélkül is lehet jelentkezni és hitelesíteni a jelentkezést?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mesterszakra jelentkeztek? Fontos tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételire, a felvételi ügyfélszolgálat hosszabbított nyitvatartással készül a határidőre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Van, hogy a képek minden szónál többet mondanak. Ez ebben az esetben sincs másképp.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek az egyetemek és főiskolák szeptemberben induló képzéseire.  Tovább »

Vajon nehezebb lesz a következő a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők számára a központi felvételi tesztet, mint tavaly?  Tovább »

Már csak pár órátok van a jelentkezés véglegesítésére, ha részt szeretnétek venni az idei keresztféléves felvételin.  Tovább »

Akár hat szakra is jelentkezhetnek a keresztféléves felvételizők, a jelentkezési határidő november 15.  Tovább »

Mikor írják meg a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők a központi felvételi tesztet, és mikor van pontosan a jelentkezési...  Tovább »

Mit tehettek, ha szeretnétek törölni a felvételi jelentkezési lapról az egyik szakot? És vajon új képzést felvehettek-e?  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési statisztikáit, a legnépszerűbb alapszakok listájának élén ismét a...  Tovább »

Jövő hétfőig van még egy nagyon fontos teendő.  Tovább »

Sokan kérdezitek, ki számít hátrányos helyzetűnek. Itt a válasz.  Tovább »

A Felvi szerint sokan teszik fel a címben szereplő kérdést, ezért érdemes tisztázni.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X