Mikor írják meg a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők a központi felvételi tesztet, és mikor van pontosan a jelentkezési...  Tovább »

Mit tehettek, ha szeretnétek törölni a felvételi jelentkezési lapról az egyik szakot? És vajon új képzést felvehettek-e?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozták a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési statisztikáit, a legnépszerűbb alapszakok listájának élén ismét a...  Tovább »

Jövő hétfőig van még egy nagyon fontos teendő.  Tovább »

hirdetés

Sokan kérdezitek, ki számít hátrányos helyzetűnek. Itt a válasz.  Tovább »

A Felvi szerint sokan teszik fel a címben szereplő kérdést, ezért érdemes tisztázni.  Tovább »

Lassan jönnek az eredmények, de ezzel nagyon nincs vége a felvételi folyamatnak.  Tovább »

Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése, a diákok a december 22-én közzétett meghirdetések módosítása, kiegészítése...  Tovább »

Bár több egyetem is hirdeti, könnyen lehet, mégsem lesz a felvételi kínálatukban az andragógiát váltó közösségszervezés - derül ki az Oktatási...  Tovább »

A legtöbb külföldön tanuló magyar a közeli Ausztria felsőoktatási intézményeibe jár.  Tovább »

Nem fogadnak el fűtől-fától igazolást, de az sem mindegy, hogy milyen oldalakat töltötök fel a bizonyítványaitokról.  Tovább »

Az utóbbi években már csak elektronikusan lehet jelentkezni a felsőoktatási intézmények képzéseire. Íme, az eduline útmutatója.  Tovább »

Meddig jelentkezhetnek a negyedikes, hatodikos és nyolcadikos diákok a középiskolák központi írásbeli felvételijére?  Tovább »

Ha most jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, de még nem sikerült dönteni, ez talán segíthet.  Tovább »

Miben változik idén a felvételi, hogyan jelentkezhettek, és milyen ponthatárokra számíthattok? Itt vannak a legfontosabb infók a 2016-os felvételiről.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X