Ha minden igaz, ma éjfélig még tudtok pótfelvételizni a felvi.hu szerint. Ti már leadtátok a jelentkezéseteket?  Tovább »

Mit jelent a szakváltás, és milyen következményei vannak, ha állami ösztöndíjas képzésben tanultok? Íme, a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hamarosan lezárul a 2018-as pótfelvételi jelentkezés is.  Tovább »

Kedd este lesz az utolsó határidő arra, hogy leadjátok a pótfelvételi jelentkezéseteket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új típusú szak indul szeptembertől Magyarország néhány egyetemén, főiskoláján, melynek lényege a kevesebb elméleti, de annál több gyakorlati képzés...  Tovább »

A 2018-as pótfelvételin a korábbiakhoz hasonlóan - egy-két kivételtől eltekintve - csak önköltséges szakokat indítanak.  Tovább »

Végéhez közeledik a felvételi eljárás, hamarosan kihirdetik a ponthatárokat: jelenleg a július 11-ig beküldött dokumentumok, módosító kérelmek...  Tovább »

Mikor nem érdemes sorrendet módosítani, hogyan lehet törölni a megjelölt képzéseket, és mire kell mindenképpen figyelni?  Tovább »

Jelentkeztetek valamelyik egyetemre vagy főiskolára, de meggondoltátok magatokat, és visszavonnátok a felvételi kérelmet? Mutatjuk, mit kell tennetek.  Tovább »

Mesterszakra jelentkeztetek? Akkor nem árt tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a legnépszerűbb osztatlan képzések listáját - ezekre a szakokra jelentkeztek idén a legtöbben.  Tovább »

13 728 felvételiző összesen 25 888 jelentkezést adott be a Szegedi Tudományegyetem 2018 szeptemberében induló felsőoktatási képzéseire – közölte az...  Tovább »

Több mint négyezren jelentkeztek a Semmelweis Egyetem képzéseire - közölte az intézmény.  Tovább »

Emelkedett a felvételizők száma a Budapesti Corvinus Egyetemen, amelynek képzéseit több mint 9200 diák jelölte meg a jelentkezési lapon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X