Bár több egyetem is hirdeti, könnyen lehet, mégsem lesz a felvételi kínálatukban az andragógiát váltó közösségszervezés - derül ki az Oktatási...  Tovább »

A legtöbb külföldön tanuló magyar a közeli Ausztria felsőoktatási intézményeibe jár.  Tovább »

Nem fogadnak el fűtől-fától igazolást, de az sem mindegy, hogy milyen oldalakat töltötök fel a bizonyítványaitokról.  Tovább »

Az utóbbi években már csak elektronikusan lehet jelentkezni a felsőoktatási intézmények képzéseire. Íme, az eduline útmutatója.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Meddig jelentkezhetnek a negyedikes, hatodikos és nyolcadikos diákok a középiskolák központi írásbeli felvételijére?  Tovább »

Ha most jelentkeztek felsőoktatási intézménybe, de még nem sikerült dönteni, ez talán segíthet.  Tovább »

Miben változik idén a felvételi, hogyan jelentkezhettek, és milyen ponthatárokra számíthattok? Itt vannak a legfontosabb infók a 2016-os felvételiről.  Tovább »

Még három hétig – november 15-ig - jelentkezhettek a keresztféléves felvételire, aki azonban arra számít, hogy akkora lesz a szakkínálat, mint a...  Tovább »

Ma éjfélig jelentkezhettek a 2015-ös felsőoktatási felvételire, és ugyaneddig kell befizetnetek az eljárási díjat is.  Tovább »

Akkor is csatolnotok kell a befizetés igazolását, ha az e-felvételiben utaltátok át az eljárási díjat?  Tovább »

Tényleg megúszhatjátok a személyes ügyintézést, ha online hitelesítitek a jelentkezéseteket? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a szeptemberben induló egyetemi és főiskolai képzésekre.  Tovább »

Hány szakra adhatjátok be a jelentkezéseteket a 2015-ös felvételin? Meddig lehet változtatni, és mennyit kell fizetnetek?  Tovább »

Meddig és hogyan kell elküldenetek a felvételi jelentkezéshez és a pontszámításhoz szükséges dokumentumokat? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

A 2015-ös felvételire kizárólag elektronikusan lehet jelentkezni, a határidő február 15. Útmutatónk a kitöltéshez.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X