Milyen szerepet játszik a 2018-as keresztféléves felvételin az a szaksorrend, amit meghatároztatok a jelentkezéskor?  Tovább »

Hány pontot kell szerezni a 2018-as keresztféléves felvételin ahhoz, hogy egy jelentkezőnek esélye legyen bekerülni valamelyik egyetemre vagy...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen lesz a 2019-es középiskolai felvételi? Milyen szempontok alapján rangsorolják az iskolák a jelentkezőket?  Tovább »

November közepéig dönthetitek el, melyik főiskolán vagy egyetemen tanulnátok tovább 2019 februárjától.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Számos diák az utolsó pillanatra hagyja a nyelvvizsga megszerzését a felvételi előtt.  Tovább »

Keresztféléves felvételivel jelentkeztek egyetemre, főiskolára?  Tovább »

Keresztféléves felvételire jelentkeznétek? Mutatjuk, hol találjátok a meghirdetett szakokat.  Tovább »

Melyik képzési területhez vagy szakhoz kaphattok pontot például az OKJ-s bizonyítványért a keresztféléves felvételin?  Tovább »

Nem csak tavasszal felvételizhettek egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Mennyit ér az írásbeli és a szóbeli? Mit lehet beleszámolni a hozott pontokba és milyen tantárgyakat kell figyelembe venni? ?  Tovább »

Mikor írják meg a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők a központi felvételi tesztet, és mikor kapják meg az eredményeket?  Tovább »

Pontosan hogy is zajlik a középiskolai központi felvételi? Hogyan kell jelentkezni, kik írhatnak pótvizsgát, és mikor érkezik a hivatalos eredmény?  Tovább »

Ha minden igaz, ma éjfélig még tudtok pótfelvételizni a felvi.hu szerint. Ti már leadtátok a jelentkezéseteket?  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X