Mától újra fontos dolga lesz a legtöbb felvételizőnek, ugyanis kezdődik a tavaszi ügyintézés.  Tovább »

Áprilistól újra fontos dolga lesz a felvételizőknek, kezdődik a tavaszi ügyintézés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen teendőitek vannak a felvételi jelentkezés leadása után? Milyen határidőket kell betartani és mire kell figyelni?  Tovább »

Fontos határidők jönnek februárban, a hónap közepéig az érettségizőknek, a felvételizőknek és az általános iskolásoknak is el kell dönteniük, merre...  Tovább »

hirdetés

Minden negyedik magyar fiatal tervezi a külföldi továbbtanulást, évente több ezren keresik a számukra legmegfelelőbb brit, osztrák, német, dán vagy...  Tovább »

Hogyan szerezhettek állami ösztöndíjas helyet? Melyek a legnépszerűbb alapszakok? Milyen a felvételi?  Tovább »

Már csak egy hónapotok van, hogy feltöltsétek a felvételihez szükséges dokumentumokat, az érettségit vagy a diplomát, esetleg a nyelvvizsgát.  Tovább »

Február 15-ig adhatjátok le a jelentkezéseteket a 2015-ös felvételin. Milyen határidőket nem szabad elfelejteni utána? Összegyűjtöttük.  Tovább »

Napokon belül megjelenik a 2015-ös felvételi tájékoztató: ha most jelentkeztek egyetemre vagy főiskolára, ezeket a határidőket nem szabad...  Tovább »

Hány pontot kaphattok az érettségiért, a nyelvvizsgáért vagy a versenyeredményért az egyetemi-főiskolai felvételin? Melyek a legnépszerűbb alapszakok?  Tovább »

Meddig lehet a hiányzó dokumentumokat pótolni? Mikor húzzák a ponthatárokat? Mikor tartják a pótfelvételit? Itt vannak a legfontosabb határidők.  Tovább »

Mit tehettek, ha most jöttetek rá, hogy a felvételi jelentkezési lapon meg kellett volna jelölni a kiválasztott szak önköltséges/államis formáját is?  Tovább »

Egymást érik a fontos határidők a következő napokban - összegyűjtöttük, milyen dátumokra kell odafigyelnetek.  Tovább »

Már jelentkezhettek a szeptemberben induló képzésekre. Mikor van a jelentkezési határidő? Meddig lehet a hiányzó dokumentumokat pótolni?  Tovább »

Már csak egy napig lehet jelentkezni a 2012-es felvételire – összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X