Összesen 75 ezer 230 hallgatót vettek fel valamelyik felsőoktatási intézménybe, ami 2500-zal több, mint tavaly - mondta Horváth Zita, az Emberi...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási pontszámokat szerda este a fővárosban, ezzel eldőlt, hogy a csaknem 108 ezer jelentkező közül hányan...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor derül ki, melyik középiskolába jutottak be a nyolcadikos diákok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Véget ért az írásbeli, elkezdődtek a szóbelik, de mikor tudják meg a középiskolába felvételizők, hogy kit hova vettek fel?  Tovább »

hirdetés

Nem mindenkit értesítenek telefonon.  Tovább »

Mikor derül ki, melyik középiskolába vették fel a negyedikeseket, hatodikosokat és nyolcadikosokat?  Tovább »

Magyarból és matematikából is több pontot szereztek a nyolcadikos diákok a középiskolai felvételin, mint egy évvel korábban - derül ki az Oktatási...  Tovább »

Levélben vagy e-mailben jön a hivatalos értesítés arról, hogy melyik egyetemre, főiskolára vettek fel? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Április 25-ig értesítik a középfokú iskolák a hozzájuk jelentkező negyedikeseket, hatodikosokat és nyolcadikosokat...  Tovább »

Január 24-én hozzák nyilvánosságra a 2012-es keresztféléves felvételi ponthatárait – azok, akik most nem jutnak be a...  Tovább »

Az oktatási államtitkár közlése szerint nem tervezési hiba vagy gazdaságtalan működés okozza a középiskolákba meghirdetett férőhelyek és a felvettek...  Tovább »

Összességében jobb eredmények születtek a tavalyinál a hat-, a nyolc- és a négyosztályos középiskolák írásbeli vizsgáin - derül ki az Oktatási...  Tovább »

Jobban teljesítettek idén a középiskolai felvételin a hat-, a nyolc- és a négyosztályos gimnáziumokba és szakközépiskolákba jelentkező diákok, mint...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X