A felsőoktatási helyettes államtitkárság megbízására készült egy modellszámítás az Oktatási Hivatalban arról, hogy mi várható 2020-tól, amikor a...  Tovább »

Milyen szakokon kötelező két tantárgyból emelt szintű érettségit tenni? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hol nézhetitek meg, kötelező-e a kiválasztott alap- vagy osztatlan szakon az emelt szintű érettségi?  Tovább »

2018-ban fogtok felvételizni, de még nem választottatok szakot?  Tovább »

hirdetés

Néhány hónap múlva startol a 2018-as felvételi, ezért már azon gondolkodtok, milyen tantárgyból érdemes emelt szintű érettségit tenni?  Tovább »

Több tucat szakra esélyetek sincs bekerülni, ha nem érettségiztek legalább egy tárgyból emelt szinten.  Tovább »

Hány alap- és osztatlan szakon lesz kötelező az emelt szintű érettségi a 2017-es felvételin? Itt találjátok a teljes listát.  Tovább »

Kötelező-e emelt szintű érettségit tennetek, ha magyar vagy biológia szakra jelentkeztek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hiányzó dokumentumok, érettségi rossz tárgyból, túl kevés pont, sikertelen alkalmassági, elmulasztott beiratkozás - már csak ezeken múlik, hogy...  Tovább »

Kötelező-e emelt szintű érettségit tennetek, ha magyar vagy biológia szakra jelentkeztek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pont jár a 2014-es felvételin az emelt szintű érettségiért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen szakokon kötelező az emelt szintű érettségi? Vannak-e olyan képzések, amelyekhez 2013-ban két emelt szintű érettségi kell?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X