2018-ban is nehéz dolguk lesz azoknak a diákoknak, akik általános orvosi, fogorvosi, gyógyszerészeti vagy éppen állatorvosi képzésre szeretnének...  Tovább »

2018-ban fogtok felvételizni, de még nem választottatok szakot?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újra kell vizsgázniuk azoknak a felvételizőknek, akik még a régi rendszerben érettségiztek, de most olyan szakra jelentkeznének, ahová csak emelt...  Tovább »

2018-ban felvételizők, figyelem: itt találjátok azoknak a szakoknak a listáját, amelyekhez egy vagy két tantárgyból emelt szintű érettségit kell...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Érdekes adatokra bukkantunk a Felvin: tudtátok, hogy minden harmadik felvételiző 20-23 éves? Hogy a legtöbben Közép-Magyarországon élnek?  Tovább »

Hány pontot kaphatnak az egyetemre-főiskolára jelentkezők, ha "régi", vagyis 2005 előtti érettségivel vágnak neki a felvételinek?  Tovább »

Mindenképpen szeretnétek elkezdeni az egyetemet vagy főiskolát szeptemberben?  Tovább »

Az egyetemre-főiskolára jelentkezőknek, a középiskolába felvételizőknek és az érettségire készülőknek is fontos ez a hét: február 15-én lejár a...  Tovább »

Alaposan felpörög év elején az oktatás négy hadszínterén a felvételi folyamat.  Tovább »

Hány pontot bukhattok a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin azzal, ha egy tárgyból elrontjátok az érettségit? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Alig várod majd a szünetet a végén.  Tovább »

Egy zalai diák felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték, mert 20 ezer forinttal próbálta megvesztegetni tanárát, aki az írásbeli érettségiket...  Tovább »

Alap- vagy osztatlan szakra, esetleg felsőoktatási szakképzésre szeretnétek járni szeptembertől?  Tovább »

A kétszintű érettségi bevezetése előtt végzettek az érdemjegy alapján számolhatják ki érettségi pontjaikat az idei felvételin is.  Tovább »

Hol lehet megnézni, milyen érettségi tárgyakat fogadnak el a különböző alap- és osztatlan szakokon?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X