Az egyetem fogja meghatározni a szakok tényleges ponthatárait a kapacitásuk függvényében - mondta Balog Zoltán emberi...  Tovább »

"Fel vagyunk háborodva. A kormány valójában bevezette a tandíjat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter közölte, a kormányzat azt szeretné, ha csak a felsőoktatási intézmények...  Tovább »

Előrelépés a mai kormánybejelentés a felsőoktatásról, mert plusz forrásokat és férőhelyeket rendel a felsőoktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

55 ezernél, vagyis az idei létszámnál nem lehet alacsonyabb a 2013 szeptemberében tanulmányaikat államilag támogatott...  Tovább »

Legalább 40 ezren tanulhatnak állami ösztöndíjjal jövőre a felsőoktatásban - erre számít Balog Zoltán, az emberi...  Tovább »

A felsőoktatási alapképzésben eltörlik a keretszámokat, a mesterképzésben viszont részben megmarad a...  Tovább »

Egyre zavarosabbak a kormány felsőoktatási tervei: egy hétfői módosító javaslat teremti meg az alapját a "keretszámok nélküli" felsőoktatásnak...  Tovább »

Az alapképzésben eltörölnék a keretszámokat, a mesterképzésben viszont részben megmaradna a létszámszabályozás -...  Tovább »

"Keretszámokról? Azok nem lesznek" - válaszolt röviden Orbán Viktor miniszterelnök a hvg.  Tovább »

A budapesti Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Tannyelvű Gimnázium diákjai is csatlakoztak a keretszámvágás miatt elindult...  Tovább »

"Én úgy latom, meg van oldva a keretszámok kérdése" – mondta Orbán Viktor Brüsszelben az EU-csúcsot követő...  Tovább »

Szombat reggelre szerveznek ülősztrájkot a felsőoktatási keretszámok drasztikus csökkentése elln a hajdúböszörményi...  Tovább »

Érthetetlennek tartja az államilag finanszírozott férőhelyek számának radikális csökkentést a Gimnáziumok Országos...  Tovább »

Balog Zoltán szerint még módosulhatnak a felsőoktatási hallgatói keretszámokra vonatkozó elképzelések.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X