„Elég volt abból, hogy a kormányzat korlátolt korifeusai minősíthetetlen stílusban és színvonalon minősítgessék a magyar felsőoktatás által...  Tovább »

Az idén első körben 23 intézmény 6,3 milliárd forintnyi támogatást kap a Felsőoktatási Struktúraátalakítási Alapból - jelentette be Palkovics László...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A jövőben kétfajta alapvető intézménytípust különítenének el, az egyetemet és az alkalmazott tudományok egyetemét.  Tovább »

Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos szerint el kell érni és el tudják érni, hogy 2018 végére szélessávúinternet-eléréshez jusson minden...  Tovább »

hirdetés

Négy típusba - tudományegyetem, egyetem, alkalmazott tudományok egyeteme/főiskola, közösségi főiskola - sorolná a felsőoktatási intézményeket az új...  Tovább »

Kísérletek, lézershow és csillagparty is várja az érdeklődőket az idei Kutatók éjszakáján, amelyet szeptember 26-án rendeznek országszerte az...  Tovább »

Két újabb felsőoktatási intézmény - a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola és a Magyar Képzőművészeti Egyetem - ellenőrzéséről szóló jelentést tett...  Tovább »

A felsőoktatási államtitkár szerint indokolt a kancellári rendszer bevezetése a felsőoktatásban, a szakembereknek pedig azt fogja tanácsolni, hogy...  Tovább »

Az Állami Számvevőszék 2009-12 közötti időszakot és első lépcsőben nyolc felsőoktatási intézményt érintő vizsgálata szabálytalanságokat tárt fel a...  Tovább »

Hiába küldenek június végéig meggyőző fejlesztési tervet az oktatási államtitkárságnak a vidéki és budapesti főiskolák, többségük az integrációt nem...  Tovább »

A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke szerint be kellene vonni annak az embernek a fegyvertartási engedélyét, akit...  Tovább »

A kitöltés nem különösebben bonyolult, de érdemes néhány dologra odafigyelni, ha nem akarjuk, hogy jövőre a mi jelentkezési lapunk is a típushibák...  Tovább »

Az első diploma megszerzése tetszik-nem tetszik ma már szinte rutinfeladatnak számít.  Tovább »

A hazai egyetemek-fõiskolák legátfogóbb, friss rangsorát közli a HVG most megjelent Diploma 2010 különszáma.  Tovább »

Az ukrán felsőoktatási intézmények államilag finanszírozott helyeire idén több tízezer dolláros pénzjuttatás ellenében rokkantnak nyilvánított...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X