A korábbi hírekkel ellentétben nem kerül át Palkovics László minisztériumához a felsőoktatás.  Tovább »

Palkovics László jelenlegi oktatási államtitkár innovációs miniszter lehet, a felsőoktatási államtitkári posztot pedig Novák Katalin kaphatja meg...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az Emmi oktatásért felelős államtitkára átadta az állami felsőoktatási intézmények élére kinevezett kancellárok megbízóleveleit csütörtökön.  Tovább »

Az OECD-országok közül Magyarországon a legalacsonyabb a diplomások között a munkanélküliség - mondta Palkovics László, a felsőoktatásért felelős...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Klinghammer Istvánt, a Magyar Tudományos Akadémia tagját, volt felsőoktatási államtitkárt nevezte ki a Magyar Corvin-lánc Iroda vezetőjének Orbán...  Tovább »

Nagy a feszültség az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) felsőoktatásért felelős államtitkárságán, a szakemberek sorra állnak fel, és hagyják...  Tovább »

Kiegészítő támogatásra számíthatnak azok a felsőoktatási intézmények, amelyek megfelelnek bizonyos minőségi kritériumoknak - mondta a...  Tovább »

A felsőoktatási államtitkár szerint napjainkra befejeződött a felsőoktatás rendszerváltása, és az a cél, hogy a terület átalakítása során a...  Tovább »

A felsőoktatási államtitkár szerint több diplomásra van szükség, nem arra, hogy minél több, diplomát nem szerző hallgató legyen a felsőoktatási...  Tovább »

Mi történik azokkal az elsőévesekkel, akik elhasalnak az egyetemi-főiskolai kompetenciamérésen? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Jövőre 17 milliárddal több pénzből gazdálkodhat a felsőoktatás, amely elegendő lesz a megfelelő működéshez, és ez a növekedés fontos előrelépés a...  Tovább »

Tartani kell az oktatás terén az Európa 2020 stratégia keretében vállalt célokat, részben demográfiai okokból is, mert csökken a potenciális...  Tovább »

"A fölösleges szakok megrostálása zajlik, de ez egy hosszabb folyamat, mert át kell tekinteni, hogy egy-egy térségben mit és hol képezzenek" -...  Tovább »

„A kormánynak nincs ilyen célja, ez félreértelmezés” – így válaszolt Palkovics László arra a kérdésre, miért korlátozná a kormány a gimnáziumi...  Tovább »

Érettségi nélkül felvételizhetnének a felsőoktatásba a szakmunkások Palkovics László elképzelése szerint. A vs.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X