Közzétette a kormány a honlapján, milyen szakokra és milyen feltételekkel lehet majd felvételizni 2017-ben.  Tovább »

Orvostudományi képzést akarnak létrehozni Győrben, ahol az ország ötödik ilyen kara jönne létre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A kormány szerdai ülésén tárgyalja újra a felsőoktatásban dolgozók béremelésére vonatkozó javaslatot.  Tovább »

Januártól alkalmazott tudományok egyetemeként működik az eddigi Budapesti Gazdasági Főiskola, a Dunaújvárosi Főiskola, és a Nyíregyházi Főiskola...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több ponton is módosíthatják a felsőoktatási törvényt, mert nagyobb szabadságot szeretnének adni az egyetemeknek, főiskoláknak.  Tovább »

Szerdán bejelentette Balog Zoltán, hogy meghozta döntését, mindenképpen a Szent István Egyetemhez csatolják a Budapesti Corvinus Egyetem budai...  Tovább »

A felsőoktatási intézmények átalakítása kapcsán azt mondta Palkovics László, hogy az egyetemek döntik el, nyilvánosságra hozzák-e a...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyeteme szenátusi ülésén fölényes többséggel szavazták meg, hogy nem egyeznek bele a budai karok elvételébe.  Tovább »

1000-1500 hallgató és tanár tiltakozott a Budapesti Corvinus Egyetem budai campusának átalakítása miatt, az ország számos részéről érkeztek tüntetők.  Tovább »

Az államtitkárság szerint félrevezetik a hallgatókat a Budapesti Corvinus Egyetem budai karjainak dékánjai.  Tovább »

Palkovics László szerint nem kell megvédeni a Corvinus budai campusát, mert „senki nem akar semmit csinálni vele”.  Tovább »

Hétfőn, kedden és szerdán is tüntetnek a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai és dolgozói az államtitkári javaslat ellen, amely a budai karokat a...  Tovább »

Flashmobbal tiltakoztak a hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetem feldarabolása ellen.  Tovább »

Az államtitkárság javaslata szerint a gödöllői Szent István Egyetemhez csatolnák a Budapesti Corvinus Egyetem három karát is.  Tovább »

Beszámoltunk az egyetemek átalakításáról szóló államtitkári javaslatról, megnéztük, hogyan kell mostantól helyesen írni.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X