A jelenlegihez hasonló mértékben, évfolyamonként ezres nagyságrendben megmarad az ingyenes tanulás lehetősége a Budapesti Corvinus Egyetemen azt...  Tovább »

Miniszteri biztosokat neveztek ki az Innovációs és Technológiai Minisztériumban (ITM) a tárcához tartozó meghatározó területekre - közölte a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mit érzékelnek majd a Budapesti Corvinus Egyetem jelenlegi hallgatói az intézményt érintő változásokból? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Semmilyen tájékoztatást nem kaptak a minisztériumtól a felsőoktatási intézmények fenntartói struktúrájának átalakításáról – írja a Felsőoktatási...  Tovább »

hirdetés

Alapjaiban forgatná fel a kormány a felsőoktatást, de a konkrét elképzelést sem a rektorok, sem a hallgatók nem ismerik.  Tovább »

A 2019-ben felvételizők még állami ösztöndíjas helyekre jelentkezhetnek majd, 2020-tól pedig indul a Corvinus-ösztöndíj – írja a Budapesti Corvinus...  Tovább »

Megmarad az ingyenes tanulás lehetősége a felsőoktatásban – írja közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium, amely szerint a...  Tovább »

A kormány szerdai ülésén tárgyalja újra a felsőoktatásban dolgozók béremelésére vonatkozó javaslatot.  Tovább »

Januártól alkalmazott tudományok egyetemeként működik az eddigi Budapesti Gazdasági Főiskola, a Dunaújvárosi Főiskola, és a Nyíregyházi Főiskola...  Tovább »

A Budapesti Corvinus Egyeteme szenátusi ülésén fölényes többséggel szavazták meg, hogy nem egyeznek bele a budai karok elvételébe.  Tovább »

Balog Zoltán ma bejelentette a Budapesti Corvinus Egyetem rektorának és a budai karok dékánjainak, hogy nem kell megvárnia a szenátusi ülést, a...  Tovább »

Tüntethetnek is a Budapesti Corvinus Egyetem budai karainak tanárai és hallgatói, ha a karok a gödöllői Szent István Egyetemhez csatolják - írja a vs.  Tovább »

Április 21-én tárgyal a Felsőoktatási Kerekasztal a felsőoktatási törvény módosításáról és ezen az ülésen kerülhet napirendre a képzési szerkezet...  Tovább »

Az Oktatói Hálózat a kormány felsőoktatással kapcsolatos konkrét intézkedési terveinek azonnali nyilvánosságra hozatalát követeli és tiltakoznak az...  Tovább »

Hiányolja a bölcsészet- és társadalomtudományi területet érintő terveket az új felsőoktatási koncepcióból a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X