Két hete vált csak elérhetővé a munkahelyi képzésekre fenntartott több mint 30 milliárd forint, de a kis cégek máris kimerítették a keretüket -...  Tovább »

A felnőttek már csaknem egyharmada részt vesz valamilyen iskolarendszerű vagy azon kívüli oktatásban, képzésben – derül ki a Központi Statisztikai...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szívesen elvégeznétek egy OKJ-s képzést, de nem tudjátok, hogy az iskolai végzettségetekkel milyen lehetőségeitek vannak?  Tovább »

Hol lehet megnézni, milyen OKJ-s szakmák közül lehet választani? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Július 1-jétől az eddigi papíralapú helyett kizárólag elektronikus úton tehetik le hatósági vizsgájukat a leendő pénzügyi, biztosítási vagy...  Tovább »

Hosszú kihagyás után fejezték be az általános iskolát a felnőttek.  Tovább »

Mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szakképzést, csak át kell böngészni ezt a listát.  Tovább »

Egyre több nő jelentkezik valamilyen OKJ-tanfolyamra a diploma megszerzése után, legtöbben valamilyen irodai, pénzügyi képzést választottak -...  Tovább »

Nem tartotta közérdeklődésre számot tartónak a bíróság sajtószolgálata azt a 24 vádlottat felvonultató büntetőpert...  Tovább »

Szerbia felnőtt lakosságának a 14 százaléka még az általános iskolát sem fejezte be – jelentette ki csütörtökön...  Tovább »

Három rendbeli hivatali visszaéléssel gyanúsítja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a dombóvári szakképző iskola...  Tovább »

A 25-64 éves magyar népesség 27,2 százaléka vett részt iskolarendszeren belüli, illetve azon kívüli oktatásban...  Tovább »

Több mint 86 ezren vesznek részt felnőttoktatásban - derül ki a friss statisztikákból.  Tovább »

Az Adult Education Blog összegyűjtötte, miért érdemes az érettségi és a diploma után is folytatni a tanulást.  Tovább »

A felnőttképzéssel foglalkozó intézmények, szervezetek számára ír ki pályázatokat az Európai Bizottság három témakörben, így a 2009.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X